Trygger Camera Case: een polarisatiefilter voor je iPhone-camera

(Laatst bijgewerkt: ) · Bastiaan Vroegop

TryggerFotografen gebruiken al lange tijd polarisatiefilters om schitteringen uit foto’s te halen en kleuren te versterken, wat kan leiden tot mooiere foto’s. De Trygger Camera Case zorgt ervoor dat je dit ook kunt doen met al je iPhone-foto’s: deze case heeft een klepje aan de achterkant, met daarin een polarisatiefilter die precies over de lens van je iPhone schuift.

Omdat het polarisatiefilter op een schuifbare achterkant zit, kun je hem makkelijk aan de kant schuiven wanneer je hem niet wil gebruiken. Aan de zijkant van de filter zit een draaiknop, waarmee je de polarisatierichting kunt aanpassen.

De makers van de Trygger Camera Case zamelen geld in via Kickstarter. Door minstens 45 dollar aan het project te doneren, ben je er van verzekerd dat de case ergens in juli op jouw deurmat ligt. Mits de makers hun beoogde minimumbedrag van 25.000 dollar inzamelen: lukt dit ze niet, dan krijg je geen Trygger case, maar wordt er ook geen geld van je creditcard afgeschreven.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.