Interviews Steve Jobs op All Things D nu gratis via iTunes verkrijgbaar

All Things D heeft alle interviews die zij met Steve Jobs hadden beschikbaar gesteld als gratis podcasts via iTunes. Er zijn zowel video- als audiopodcasts verkrijgbaar.

Steve Jobs All Things DSteve Jobs werd tussen 2003 en 2010 meerdere keren geïnterviewd op de technologieconferentie D: All Things Digital. De conferentie heeft de video’s van deze interviews gratis beschikbaar gesteld als podcasts via iTunes, waardoor je ze makkelijk op een iPhone, iPad of iPod touch kunt terugkijken of -luisteren.

Eerder deze week werd Apple CEO Tim Cook nog geïnterviewd op dezelfde conferentie. Het is daarom toepasselijk dat de interviews met Steve Jobs vanaf vandaag gratis via iTunes worden aangeboden. All Things D zegt op deze manier Steve Jobs te willen herdenken en een stukje geschiedenis met de wereld te willen delen.

De interviews met Steve Jobs worden via twee verschillende pagina’s in iTunes aangeboden, waarvan één interviews met video aanbiedt en de ander alleen met geluid. De video-interviews zijn vrij groot, met als toppunt het 4,21 GB-tellende interview uit 2010. De compactere audiovariant is daarom wellicht handiger om op je iPhone op te slaan, zodat je er bijvoorbeeld onderweg naar kunt luisteren.

Downloaden: Steve Jobs at All Things D (met video)
Downloaden: Steve Jobs at All Things D (alleen audio)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2012, 11:50
Categorie Apple
Onderwerp steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.