Archief voor 'tabbladen'

Safari tabbladen overzicht

Safari-tabbladen op iPhone en iPad: zo gebruik je ze

De Safari-browser maakt gebruik van tabbladen. Je kunt meerdere tabbladen gebruiken en ze met elkaar groeperen. In deze tip leggen we alle mogelijkheden uit, bijvoorbeeld hoe je kunt bladeren en zoeken in tabbladen.

Safari-tabbladen op iPhone

Safari-tabbladen sluiten op de iPhone en iPad

Je kunt in Safari op de iPhone en iPad makkelijk extra tabbladen openen, maar ook al je tabbladen tegelijk sluiten. Hoe doe je dat razendsnel, zonder dat je ze één voor één hoeft te sluiten? In deze tip lees en bekijk je hoe je dat doet!

Vrouw met MacBook

De privémodus in Safari is sinds iOS 17 afgeschermd

Safari heeft een privémodus op iPhone, iPad en Mac. Als je de privémodus van Safari gebruikt, wordt er geen informatie bewaard over de websites die je bezoekt en wordt je browsergeschiedenis ook niet gedeeld met je andere apparaten. Deze tip legt uit hoe de privévensters werkt.

Safari 15.1 tabbladen met traditioneel design.

Safari-tabbladen synchroniseren tussen iPhone, iPad en Mac

Wissel je vaak tussen je iPhone, iPad en Mac, dan wil je een geopende webpagina ook op je andere apparaten kunnen bekijken. In Safari kan dat: je bekijkt eenvoudig de openstaande tabbladen op je iPhone en leest vervolgens verder op je Mac. Deze tip vertelt hoe dat werkt.

Safari tabbladen

Weergave van Safari tabbladen wijzigen op de Mac en iPad

Je kunt zelf instellen hoe de tabbladen in Safari worden weergeven sinds macOS Monterey en iPadOS 15. Daarbij valt te kiezen uit een nieuw ontwerp en de 'oude' weergave. In deze tip leggen we uit hoe je dat wijzigt.

MacBook Pro gebruiken op school

Zo gebruik je tabbladen in macOS

Met deze tip ontdek je hoe je tabs gebruikt in macOS. Tabbladen vind je niet alleen in Safari, maar in allerlei apps: ook in Finder, Kaarten en meer. Apps van derden kunnen de functie ook gebruiken.