Sportapps: Joris, Gonny en Hugo in de iCulture podcast

iCulture Podcast interviewserie ’10 jaar App Store’ → Joris van Kruijssen en Hugo Braam

Er staat een nieuwe aflevering in de serie '10 jaar App Store' voor je klaar! Luister naar Joris van Kruijssen en Hugo Braam, die vertellen hoe het is om sportapps te maken waarmee ze wereldwijd zijn doorgebroken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

In deze aflevering: Joris van Kruijssen en Hugo Braam

In deze aflevering van ’10 jaar App Store’ luister je naar Joris van Kruijssen (Relive) en Hugo Braam (Virtuagym). Opvallend aan deze twee appmakers is dat ze beide een sportapp hebben gemaakt waarmee ze wereldwijd zijn doorgebroken. Hoe lastig is het vanuit Nederland om de wereld te veroveren met een app? En wat moet je doen om met je app gebruikers te motiveren om steeds een stapje verder te gaan? Je hoort het hier!

Let op: in de podcast noemen we de mogelijkheid om met Amberscript een uitgeschreven versie van de podcast te luisteren. Dit bleek niet goed te werken en we kunnen deze mogelijkheid dan ook niet aanbieden. Onze excuses!

Wie is Joris van Kruijssen?

Joris is oprichter van Relive, waarmee je sportactiviteiten in een mooie animatie op de kaart kunt bekijken. De app heeft inmiddels 4 miljoen gebruikers, vooral internationaal. De app bestaat sinds 2016 en werkt samen met Strava, Garmin, Polar en talloze andere diensten.

Volg Joris op Twitter via @verKruijssen en zijn bedrijf via @Relivecc

De app van Relive kun je hieronder downloaden:

Sportapps: Joris, Gonny en Hugo in de iCulture podcast

Wie is Hugo Braam?

Hugo Braam is oprichter van Virtuagym, een bedrijf dat apps maakt voor duizenden sportscholen. Ook dit is een mooi voorbeeld van een Nederlands succes. Er is een gewone Virtuagym-app voor consumenten, een app om je voeding vast te leggen en een aparte app voor coaches.

Volg Hugo op Twitter via @hugobraam of zijn bedrijf via @virtuagym

De apps van Virtuagym:

Sponsor
De serie ’10 jaar App Store’ is mede mogelijk gemaakt door Moneyou.nl

Wil je weten hoe je podcasts luistert op je iPhone? Of welke goede podcast-apps er voor de iPhone zijn? Misschien wil je weten waar je de iCulture Podcast vindt? We hebben voor alles wat je wilt weten een uitgebreide uitleg. Veel luisterplezier!

iCulture Podcast abonneren en beluisteren

Abonneer je op onze iCulture podcast in je favoriete tool of via de directe feed om geen enkele aflevering te missen en laat weten wat je ervan vindt!1 En ben je blij verrast over onze podcast, dan zouden we het natuurlijk leuk vinden als je een sympathieke beoordeling van 5 sterren in Apple’s Podcast-app, iTunes of andere podcast-apps zou willen achterlaten. Alvast bedankt!

Zo abonneer je op de iCulture podcast:

Op de desktop kun je ons bijvoorbeeld beluisteren via iTunes, PocketCasts of natuurlijk in dit artikel. Of je kunt handmatig de directe feed toevoegen aan je favoriete podcastdienst of -app.

Eerdere afleveringen om te luisteren:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 mei 2019, 11:09
Categorie Interview
Onderwerpen iCulture podcast, interview, Podcast, Serie 10 jaar App Store
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.