Archief voor 'bunq'

Bunq gratis Apple Pay

Online bank bunq gaat in hypotheken investeren

Naast bomen nu ook huizen

· bunq gaat in Nederlandse hypotheken investeren. Het bedrijf heeft daarvoor een samenwerking gesloten met Nationale Nederlanden-dochter Venn Hypotheken. Het is echter niet zo dat je bij bunq nu kunt aankloppen voor een hypotheek.

bunq 3 bomen planten

Veel kritiek op nieuwe bunq-app en koers van de bank

· Een groeiende groep bunq-gebruikers is teleurgesteld over het redesign van de bunq v3-app. Daarbij is te merken dat er onder de oppervlakte nog wel meer wrijving is ontstaan over het recenter beleid van de bank. Ook mensen die normaal niet zo uitgesproken zijn over de bank, grijpen de vernieuwde app aan om hun ongenoegen te laten merken. Wat is er aan de hand?

bunq 3 nieuw account openen

Vernieuwde bunq 3.0-app nu voor iedereen te downloaden

Maar er is ook kritiek

· De bunq-app heeft in versie 3.0 een flinke update gekregen met een donker thema en andere functies. Zo kun je nu Instagram-foto's bekijken in de app, iets waar niet iedereen enthousiast over is. Ook blijkt het design niet bij iedereen in de smaak te vallen.

bunq-app met passen.

bunq zet oude lidmaatschappen automatisch om naar Premium

Drie maanden gratis, daarna €7,99 per maand

· Heb je nog één van de oudere bunq-lidmaatschappen? Dan is dit nu automatisch omgezet naar het betaalde bunq Premium. Gebruikers die voorheen €1 per maand of per pintransactie betaalden, zijn nu overgezet naar bunq Premium.

bunq laat je nu het design van je Apple Pay-kaarten aanpassen

Ook nieuw: een Apple Watch-app

· bunq heeft nu een functie waarmee je het design van de Apple Pay-kaarten aan kan passen. Het is een veelgehoorde klacht van gebruikers dat kaarten lastig te onderscheiden zijn als je meerdere van dezelfde bank hebt.

Bunq gratis Apple Pay

bunq laat je nu gratis Apple Pay gebruiken met Travel Card

· bunq kondigt vandaag aan dat je je Travel Card voortaan kunt toevoegen aan Apple Pay. Dit betekent dat je geen betaald bunq Premium-account meer nodig hebt om gebruik te maken van Apple Pay. Maar er gelden wel een paar beperkingen, want je kunt lang niet overal in Nederland met creditcard betalen.