bunq iPad-versie.

bunq is nu ook geschikt voor de iPad

De app van bunq is nu eindelijk ook geschikt voor de iPad. Met de vernieuwde app kun je daardoor ook makkelijker bankieren vanaf je tablet. De app ondersteunt ook allerlei handige functies, zoals Split View.

Eind 2015 ging bunq van start met de introductie van een app voor iPhone en Android-smartphones. Sinds die introductie is de app van bunq meerdere keren vernieuwd met meer functies en aangepaste designs. Al die tijd was de app alleen nog geschikt voor smartphones, maar vanaf nu is daar verandering in gekomen. bunq ondersteunt op iOS namelijk ook de iPad, zodat je meer schermruimte hebt om te bankieren.

bunq op iPad

De bunq-app op de iPad werkt zowel in landschapsmodus als in de portretstand. De app toont aan de linkerkant een overzicht van al je rekeningen met aan de rechterkant de betalingen van de geselecteerde rekening. Dit overzicht kun je ook over het gehele scherm verplaatsen, zodat je duidelijk in beeld hebt wat er allemaal op je rekening gebeurd is. In het overzichtsscherm gebruikt de app een zelfde soort indeling, met links de transacties van al je rekeningen samen en rechts een detailscherm.

bunq iPad-versie.

Verder lijkt de app erg veel op de iPhone-versie. Je vindt er dan ook dezelfde opties als op je iPhone en iPad. Je kan bijvoorbeeld al je passen instellen, het Together-forum bekijken en allerlei instellingen aanpassen. De app ondersteunt echter ook een aantal handige iPad-functies.

Je kan in de app Drag & Drop gebruiken, maar er is ook ondersteuning voor Split View en Slide Over. Je kan de app daardoor gebruiken naast bijvoorbeeld Safari of een andere app die de iPad-multitasking functies ondersteunt. Door deze functies te combineren, kun je bijvoorbeeld tekst verslepen van iMessage of Safari naar een nieuwe overschrijving via de bunq-app.

bunq op iPad met Split View.

Om de app te activeren moet je mogelijk de handherkenning gebruiken. Als jouw iPad geen flitser heeft, gebruik je een iPhone om jezelf te verifiëren. Op het forum van bunq wordt stap voor stap uitgelegd hoe je deze verbinding tot stand brengt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 maart 2019 om 10:07
Onderwerp
Categorie
Apps
12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.