Archief voor 'Mac'

Microsoft Edge-browser voor Mac.

Zo reset je het wachtwoord van je Mac-account

Ben het wachtwoord van het account op je Mac vergeten? De beheerder van de computer kan het wachtwoord resetten, zodat je weer verder kunt werken. We leggen uit hoe dit werkt.

Beta's voor iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10, macOS 14 Sonoma en meer

Zo installeer je de publieke beta van iOS 17.x, iPadOS 17.x en macOS 14.x

Ben je van plan om de publieke beta's te installeren van iOS 17, iPadOS 17, macOS 14 Sonoma? In deze tip leggen we uit hoe je je voorbereidt op de publieke beta's en hoe je je aanmeldt voor het publieke betaprogramma. Uiteraard vertellen we ook hoe je de publieke beta's kunt installeren.

MacBooks in het onderwijs

Zo toon je bestandsformaten en -extensies in macOS

Wil je dat achter de naam van een bestand .doc, .jpg of .pdf te zien is, zodat je snel herkent om welk type bestand het gaat? In deze tip laten we zien hoe je op de Mac de bestandsnaamextensies in macOS zichtbaar kan maken.

MacBook op bureau

Zo kun je Mac-software installeren buiten de Mac App Store om

macOS staat standaard zo ingesteld, dat je alleen programma's uit de Mac App Store kunt installeren. Heb je software rechtstreeks gedownload van de website van een ontwikkelaar, dan zul je een extra stap moeten nemen om dit te kunnen gebruiken. In deze tip leggen we uit hoe je apps van derden kunt installeren buiten de Mac App Store om.

16-inch MacBook Pro 2021 met MagSafe connector

Met deze tips kun je je MacBook sneller opladen

Je kunt je MacBook sneller opladen dan normaal, als je je houdt aan enkele simpele tips. Verwacht geen halvering van de laadtijd, maar alle beetjes helpen. Wij leggen uit hoe je je MacBook het snelst kunt opladen.