Reacties voor: Review: Fabrix Hardcase in krijtstreep of denim

Review van de Fabrix Cases Hard Shell, een hardcase bekleed met stof in krijtstreep, waarmee je betere schokbestendigheid hebt als de stoffen cases die Fabrix al langer maakt.
Lees het complete artikel → Review: Fabrix Hardcase in krijtstreep of denim
6 reacties
 1. Vind m erg mooi, maar hik wel tegen de prijs aan..

  Antwoord

 2. Ben zeker geen cases-fan, maar deze ziet er niet slecht uit.
  Zelf zie ik de iPhone liever ‘naakt’, en wat littekentjes hier en daar neem ik dan maar op de koop toe.
  Ik heb er een InvisiShield op gehad, die zat na heel langdurig aanbrengen behoorlijk netjes, maar na een tijdje gaat ie er toch wat shabby uitzien, randjes die losgaan, met name bij de hoeken en bij de homebutton.
  Nu heb ik alles er weer van af, alleen is ie wel behoorlijk glad zo zonder jasje…juist nu, zonder enigee bescherming dondert ie steeds van het nachtkastje of van de pasagiersstoel :-/

  Antwoord

 3. aaaaah balen zeker niet voor de 1g 🙁

  Antwoord

 4. Ik heb een hardshell van leer besteld en hij viel best tegen. Op de site ziet ie er veel luxer uit. Mijn binnenkant was rood terwijl dat niet zichtbaar was op de site. (fotoshop?)
  Al met al een best goedkope uitstraling voor het geld.

  Antwoord

 5. Origineel geplaatst door Thehague
  Ik heb een hardshell van leer besteld en hij viel best tegen. Op de site ziet ie er veel luxer uit. Mijn binnenkant was rood terwijl dat niet zichtbaar was op de site. (fotoshop?)
  Al met al een best goedkope uitstraling voor het geld.

  Dat krijg je met van die ‘hardleerse’ cases 😉

  Antwoord

 6. Ik heb nu een tijdje de lederen hardcase. Hij bevalt me uitstekend en neem het feit dat hij de iphone dikker maakt op de koop toe (de hoofdreden om een case te nemen is dat ik de iphone te glad vind en de kans op het laten glippen groot is)

  @Thehague: op de site van Fabrix isduidelijk te zien op de foto’s dat de voering van de lederen versie rood is.

  Antwoord

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.