Kort nieuws: Fabrix Hardcases, Need For Speed, Smartbase

Drie korte nieuwtjes over de iPhone: er is een nieuwe demovideo van Need For Speed verschenen, Fabrix is gestart met de verkoop van hardcases en de Smartbase zorgt voor een opgeruimd bureau.

Fabrix HardcaseDrie korte nieuwtjes waar we nog niet eerder aan toe waren gekomen. Om te beginnen Fabrix, bekend van de stoffen hoesjes met krijtstreepmotief. Voor het eerst gaat Fabrix ook hardcases maken – natuurlijk met dezelfde krijtstrepen, maar ook varianten met spijkerstof, leer en koolstofvezel. Ze kosten $34,90 per stuk en omdat ze nauwsluitend zijn geschikt voor maar één type apparaat: iPhone of iPod touch.


Het duurt nog even voordat Need For Speed op de iPhone uitkomt, maar EA weet hoe je het publiek geïnteresseerd kunt houden: door regelmatig te blijven roepen over hoe indrukwekkend het allemaal is. Craig, de community manager voor EA Mobile kreeg recent weer een demo en had er het volgende over te zeggen:

I’m getting ready to take off [red: naar Las Vegas] but was given an awesome treat first- hands on with the latest build of NFS Undercover! 1 word review: ‘sick’

‘Sick’ ook jullie mening? Oordeel zelf aan de hand van onderstaand filmpje van de website SlideToPLay. Het filmpje werd afgelopen december al opgenomen op EA Mobile’s Apple Store Event, maar de website kreeg gisteren pas toestemming om het te tonen. Het is nog zeker een maand wachten totdat Need For Speed in de App Store verkrijgbaar is Need for Speed mede getipt door Artistik.

SmartBaseDe SmartBase van Unite Products is een bureauhouder waarop je je iPhone kan plaatsen om deze te laden. Je kunt de iPhone op twee manieren in de cradle leggen: met het touchscreen naar boven schijnt het makkelijker te zijn om tekst in te voeren. En je bureau ziet er ook nog opgeruimder uit. De flexibele rubberen houder maakt geen krassen op je iPhone. Kost $24 per stuk exclusief verzendkosten. Op de website van fabrikant Unite Products kun je een aantal filmpjes en nog meer foto’s zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.