iCulture Podcast visual

iCulture podcast #7: nieuwe iPads, AirPods 2 en veel nieuwe diensten

Luister jij 'm al, de iCulture Podcast? Er staat weer een gloednieuwe editie voor je klaar! In aflevering #7 praten Elger, Benjamin en Gonny je bij over het belangrijkste nieuws van de afgelopen maand en blikken we terug op het maart-event van Apple. Wat vinden we van Apple's aankondiging van allerlei nieuwe diensten?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture podcast

iCulture podcast #7

In iCulture podcast #7 praten redacteuren @Elger, @BenjaminRK en @Gonny over de gebeurtenissen van de afgelopen maand, met onder andere de aankondiging van nieuwe iPads, de vernieuwde AirPods en iMac… Maar natuurlijk ook alle nieuwe diensten die Apple tijdens het maart 2019-event heeft aangekondigd, zoals Apple Arcade en de Apple Card creditcard.

Click here to display content from anchor.fm

iCulture podcast #7, de shownotes

Nog even leuk om te vertellen: iCulture is genomineerd voor de Online Radio Awards (lees hier een interview) en binnenkort is er ook de verkiezing van de Dutch Podcast Awards door BNR. Voor die laatste zouden we het ontzettend tof vinden als jullie ons ook voor de longlist zouden willen nomineren, zodat we bij de eindselectie zitten. Wellicht hebben we dan binnenkort weer een award om aan onze prijzenkast toe te voegen 🙂

iCulture Podcast abonneren en beluisteren

Abonneer je op onze iCulture podcast in je favoriete tool of via de directe feed om geen enkele aflevering te missen en laat weten wat je ervan vindt!1 En ben je blij verrast over onze podcast, dan zouden we het natuurlijk leuk vinden als je een sympathieke beoordeling van 5 sterren in Apple’s Podcast-app, iTunes of andere podcast-apps zou willen achterlaten. Alvast bedankt!

Zo abonneer je op de iCulture podcast:

Op de desktop kun je ons bijvoorbeeld beluisteren via iTunes, PocketCasts of natuurlijk in dit artikel. Of je kunt handmatig de directe feed toevoegen aan je favoriete podcastdienst of -app.

1 Er is een andere podcast met de naam ‘iCulture’ van de getalenteerde Engelse DJ Richard Earnshaw (@iCulturemusic). Die podcast is het dus niet, maar is zeker ook een luistertip!

Op de iCulture-redactie doen we veel meer dan artikelen schrijven: we interviewen appmakers, testen producten, maken uitlegfilmpjes op YouTube en Instagram en we maken regelmatig een leuke Instagram Story over actuele gebeurtenissen. Om je een kijkje achter de schermen te geven is er de iCulture Podcast. Daarin bespreken we afwisselend de nieuwste ontwikkelingen, afgewisseld met boeiende interviews.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.