9292 reisplanner OV + e-ticket 4+

Trein bus tram metro in 1 app

9292

Ontworpen voor iPhone

    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Alle actuele trein, bus, tram, metro en veer dienstregelingen van alle OV bedrijven in Nederland in 1 app! 9292 geeft het snelste reisadvies op basis van de actuele informatie van NS, Arriva, Connexxion, TransDev, Breng, Hermes, Keolis, RRReis, Qbuzz, EBS, Overal, Syntus, U-OV, RET, HTM, GVB en Waterbus.

9292 reist met je mee.
Meer dan 5 miljoen reizigers gebruiken de actuele reisplanner van 9292 om reizen met de trein, bus, metro, tram en veerboot te plannen. Je bepaalt zelf hoe je reist bij de persoonlijke instellingen. Wil je een stuk met een fiets, elektrische fiets/scooter of een huurfiets (alleen natransport)? Ook dat kunnen wij meenemen in het reisadvies. Vul je reis van A naar B in en we tonen direct actuele reisinformatie voor al het openbaar vervoer in Nederland en tonen we Flex-OV zoals de watertaxi in Rotterdam. Zijn er wijzigingen? Dan tonen we automatisch een alternatief reisadvies. De actuele OV planner geeft live OV info van NS, Arriva, Connexxion, Breng, Hermes, Keolis, RRReis, Qbuzz, EBS, U-OV, RET, HTM, GVB en Waterbus.

E-tickets voor trein, bus, tram, metro en veer.
Via de 9292-app kun je bij een reisadvies direct e-tickets kopen voor je hele reis. De aangesloten OV-bedrijven voor bus, tram, metro en veer zijn Breng, Connexxion, EBS, Hermes, HTM, Keolis, RET, U-OV en Waterbus. Voor alle nationale treinen zijn dit alle treinvervoerders: NS, Blauwnet, Qbuzz, Connexxion, Arriva en Keolis. Je kunt ook de HalteTaxiRRReis reserveren en betalen in de app.

Huren in de buurt: deelvervoer
In de 9292 app vind je nu ook alle verhuurlocaties van OV-fiets, TIER, Donkey Republic, Check en Felyx. Je kunt in de 9292 app nu ook al een aantal huurfietsen huren in steden als onder andere Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Muziek voor onderweg
Plan je reis in de 9292 app. Onderaan het reisadvies van jouw keuze zie je de knop ‘Playlist voor deze reis’. Hiermee kom je bij de Playlist Generator. Op deze pagina maken we een playlist aan op basis van de reistijd van jouw gekozen reisadvies. Je logt in op jouw Spotify account en we combineren de reistijd met je muzikale voorkeuren.

Drukte verwachting
Bij elk reisadvies dat je opvraagt in de 9292-app zie je direct de verwachte drukte per vervoermiddel zoals aangegeven door de OV-bedrijven.

Fiets in voor- en natraject
Via ‘Opties’ geef je aan of je aan het begin of eind van je reis wilt lopen, fietsen of met een scooter op pad wilt. Zo krijg je het meest complete advies met alle relevante informatie voor het reizen van A naar B. Ook kun je kiezen voor een elektrische fiets of huurfiets. Om het nog makkelijker te maken tonen we bij de fiets ook fietsverhuurlocaties. Handig voor het laatste stukje naar je eindbestemming!

Van/naar
De app kent verschillende mogelijkheden om je vertrek- of aankomstlocatie te kiezen: je ‘huidige locatie’ (via GPS), een bekende locatie (winkelcentrum, station of attractie), een adres of bushalte, jouw contactpersonen en ook de door jou veelgebruikte of recente locaties.

Uniek persoonlijk startscherm
Zet je favoriete locaties en trajecten via het plusje op je beginscherm. Daarmee maak je de 9292 app jouw persoonlijke app zonder dat je daar een account voor nodig hebt en plan je snel van A naar B. Op deze manier voeg je ook een halte of station, waar je vaak opstapt, toe op je beginscherm. Zo heb je snel de actuele vertrektijden van die halte bij de hand.

Opslaan reisadvies
Wil je een specifiek reisadvies opslaan? Dat kan! Gebruik hiervoor het plusje (+) rechtsboven in het reisadvies. Je opgeslagen reisadviezen vind je terug via het menu in de app.

Route op de kaart
Bij het reisadvies zie je een kaart waarop de route van dit advies staat. Klik je hierop dan zie je dit reisadvies stap voor stap op een gedetailleerde kaart. Zo swipe je door je hele reis heen!

Nieuw

Versie 2.26.3

Update 2.26.3 van de 9292 reisplanner voor OV (trein, bus, metro, tram & veerboot) incl. e-tickets. In deze update hebben we optimalisaties en verbeteringen doorgevoerd voor het reizen met vervoer waar je vooraf voor moet reserveren. Wensen voor de app? Laat het weten via 9292.nl/contact.

Beoordelingen en recensies

4,4 van 5
42,2K beoordelingen

42,2K beoordelingen

Phillyw0nka ,

Lekker gewerkt 👍

Gebruiksvriendelijk, doet wat het moet doen en een heel mooi nieuw minimalistisch design. Lekker gewerkt.

Reactie van ontwikkelaar ,

Bedankt voor je positieve review! Groeten, Sanne

anoniem123456789 ,

App functioneers niet naar behoren

Locatie voorziening werk niet goed.

Reclame belemerd de zoekopdrachten

Vertragingen kloppen niet

App laad erg traag, voorheen werkte de app vele male sneller. (Voor grote reclame blokken) mijn voorkeur gaat uit naar de subtile balkjes of reclame loos.

Tot die tijd gebruik ik deze app niet meer

Erg jammer, hopelijk worden de probelemen snel verholpen

Ninjump1234 ,

"Er is een fout opgetreden"

Dagelijks "er is een fout opgetreden", slechte app.

App-privacy

De ontwikkelaar, 9292, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Locatie
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Zoek­geschiedenis

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Contacten
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Wallet

    Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

NS
Reizen
NS International
Reizen
OVpay
Reizen
VakantieVeilingen - Dagje uit
Reizen
Check - Shared Mobility
Reizen
GO Sharing
Reizen