Yahoo OneConnect: gratis sms op je iPhone

Yahoo OneConnect is een nieuwe applicatie in de iTunes App Store. Het brengt verschillende sociale netwerkdiensten samen, maar je kunt er ook gratis (via Wi-Fi) mee sms'en.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

yahoo oneconnectYahoo heeft OneConnect uitgebracht, een gratis applicatie waarmee je een aantal communicatie- en sociale netwerktools tot je beschikking hebt. Eén van de interessantste functies is de mogelijkheid om sms-berichten vanuit je Yahoo-adresboek te versturen. Ben je sms-verslaafd en heb je niet genoeg aan de sms-berichten uit je bundel, dan kun je aan de lopende band berichtjes via Wi-Fi sturen. Je moet nog wel zorgen dat je je Yahoo-adresboek hebt gevuld met namen en telefoonnummers van mensen waarmee je wilt kletsen.


Yahoo OneConnect bevat ook een Pulse-functie, die verschillende sociale netwerksites ondersteunt. Natuurlijk is Yahoo Messenger daarbij, maar ook Facebook, Flickr, MySpace en Twitter. Je kunt je status op alle ondersteunde diensten vanuit OneConnect aanpassen. Alle contactpersonen van de verschillende diensten krijg je ook op een rijtje.

Downloaden kan vanuit de iTunes App Store.

Meer info: Yahoo OneConnect
Installeren: Yahoo OneConnect (App Store, gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.