Levi's spijkerjack WWDC

Apple geeft Levi’s spijkerjack en speldjes aan WWDC-bezoekers

Apple geeft bezoekers van WWDC een zwart spijkerjack van Levi's en een serie speldjes, gebaseerd op de stickers uit de WWDC-app.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Levi's spijkerjack WWDC

Ontwikkelaars die dit jaar WWDC bezoeken gaan naar huis met een leuke goodiebag. Ze krijgen een zwart spijkerjack van Levi’s met WWDC-opdruk mee naar huis. Maar dat is nog niet alles, want ze krijgen ook een speldje met de vlag van hun eigen land en nog wat andere speldjes mee naar huis.

WWDC-spijkerjack voor bezoekers

Apple’s cadeautjes voor bezoekers gaan vaak niet verder dan een t-shirt met opdruk. Dit jaar pakken ze extra uit: de bezoekers krijgen een zwart Levi’s spijkerjack van goede kwaliteit, die ze kunnen versieren met een serie speldjes. Bovenstaande bezoeker kreeg een speldje met de Japanse vlag, onderstaande een Zwitserse vlag.

De speldjes zijn identiek aan de stickers die Apple in de vernieuwde WWDC-app heeft verstopt.

Apple heeft overal aan gedacht. Zo zijn de spijkerjacks ook verkrijgbaar in damesmaten. Waarschijnlijk zullen de eerste exemplaren al snel te vinden zijn op eBay, zodat verzamelaars er toch eentje kunnen bemachtigen. Verder kregen de ontwikkelaars een Apple TV-ontwikkelkit mee.

Apple’s jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie WWDC start vanavond om 19:00 uur met alle belangrijke aankondigingen voor iOS 11, macOS, tvOS en watchOS. Eerder vandaag lekte al een belangrijk detail uit, want de officiële app Files verscheen in de App Store. Daarmee wordt het waarschijnlijk mogelijk om bestanden te beheren op de iPhone en iPad.

Er zullen zo’n 5.000 ontwikkelaars aanwezig zijn tijdens WWDC, die hun vragen kunnen afvuren op de circa 1.000 Apple-engineers.

Vanaf 19:00 uur: je leest het op iCulture!
iCulture is vanavond natuurlijk van de partij, om je vanaf 19:00 uur te voorzien van het nieuws over alle belangrijke aankondigingen. In onderstaand artikel vind je onze WWDC-verwachtingen en een artikel om de livestream te kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2017, 16:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen kleding, wwdc

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.