iCulture winactie: Nest Outdoor camera

Win de Nest Cam Outdoor beveiligingscamera #winactie #10jaariCulture

We geven de Nest Cam Outdoor weg in onze #10jaariCulture winactie! Maak jij kans op deze handige beveiligingscamera waarmee je je oprit, tuin of balkon in de gaten houdt?

iCulture winactie: Nest Outdoor camera

Wil jij weten wie er bij jouw garagedeur zit te snuffelen? Of heb je een heel lange oprijlaan en wil je weten wie er aanbelt voordat je het hek opent? Dan komt de Nest Cam Outdoor beveiligingscamera van pas. Dit is de prijs die we vandaag weggeven in de #10jaariCulture winactie. Dit is een prijs met een winkelwaarde van €199,90, beschikbaar gesteld door onze vrienden van Coolblue, in samenwerking met Nest.

Nest Cam Outdoors in de regen

Nest Cam Outdoor houdt het buitenshuis veilig
De Nest Cam Outdoor beveiligingscamera komt in allerlei situaties van pas. Heb je een tuin achter je huis en wil je weten of de tuinmeubels niet zijn omgewaaid, dan is het handig als je even op afstand kunt kijken. Je kunt de Nest Cam Outdoor ook gebruiken om via je iPhone te kijken wie er aanbelt.

Nieuwe actie: aanmelden voor onze nieuwsbrief
We hebben een nieuwe optie toegevoegd aan het lijstje van opties waarmee je winkansen kunt verdienen: aanmelden voor onze nieuwsbrief! Zoals je misschien weet bieden we momenteel nog geen nieuwsbrief aan, maar we willen er wel mee gaan starten als er voldoende animo voor is. Je kunt kiezen uit twee opties:

  • Een dagelijkse nieuwsbrief om 8:00 uur
  • Een wekelijkse nieuwsbrief op zondagavond om 21:00 uur (na de Tijdelijk gratis)

Let op: alleen gevalideerde nieuwsbriefinschrijvingen tellen mee voor de winactie.

Wil je niet meedoen aan de winactie, maar je wel abonneren op de nieuwsbrief? Dan graag nog even geduld, want we gaan later de mogelijkheid bieden om je buiten de winactie om in te schrijven.

Nest Outdoor Camera

Let op dat je eventuele adblockers uitschakelt. De widget werkt anders niet. Werkt de link nog steeds niet? Probeer het dan op de desktop of via onze iCulture-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2017, 19:41
Categorie Accessoires
Onderwerpen #10jaariCulture, winactie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.