Whatsapp-webversie

WhatsApp Web screenshots gelekt: iOS-versie komt eraan

Op gelekte screenshots is de webversie van WhatsApp voor iOS te zien. Als deze afbeeldingen te vertrouwen zijn, betekent dit dat de populaire chat-app binnenkort eindelijk ook vanaf je desktop te gebruiken is.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Whatsapp-webversie
WhatsApp Messenger is met stip de populairste berichten-app voor iOS, maar de dienst loopt nog steeds achter op de Android- en Windows Phone-variant. Het ontbreken van een webversie bijvoorbeeld, waarmee we gesprekken voort kunnen zetten op een computer. In gelekte screenshots krijgen we de beta van deze webvariant te zien, die volgens de bron ‘soepeltjes draait’.

Update: Inmiddels wordt WhatsApp geleidelijk uitgerold. In onderstaand artikel lees je alles over deze uitrol.

WhatsApp Web screenshots

De screenshots, ontdekt door het Duitse Mobiflip, tonen hoe deze webvariant eruit komt te zien. Zo zien we hoe je met een QR-code je iPhone en Mac met elkaar verbindt, zodat de WhatsApp-chats overgezet kunnen worden. Op een andere afbeelding zien we een desktopversie van een WhatsApp-chatgesprek.

WhatsApp-Web-iOS

WhatsApp Web beta loopt voorspoedig

Het inloggen met een QR-code is opvallend, omdat WhatsApp in februari nog beweerde dat deze methode op iOS niet mogelijk was. Nu lijkt de iOS-app alsnog in staat om op deze manier op de webversie in te loggen.

Volgens Mobiflip loopt de beta voorspoedig en maken testers al actief gebruik van de webvariant van WhatsApp voor iOS. Het enige wat lijkt te ontbreken is een concrete datum waarop de update voor WhatsApp verschijnt.

WhatsApp-web-Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2015, 13:03
Categorieën Apps, Geruchten
Onderwerp whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.