Nieuwe knop om terug te scrollen in WhatsApp-chats.

Nieuwe knop in WhatsApp laat je snel terugscrollen naar meest recente bericht

WhatsApp heeft een nieuwe knop aan chatgesprekken toegevoegd waardoor terugscrollen een stuk eenvoudiger gaat. De nieuwe knop verschijnt rechtsonder in het gesprek zodra je een stuk naar boven gescrold hebt.

Nieuwe knop om terug te scrollen in WhatsApp-chats.
De laatste tijd brengt WhatsApp (link) geregeld updates uit, waarna pas enige tijd later nieuwe functies boven komen drijven. Dat is ook nu weer het geval, want bijna 24 uur na de meest recente update ontdekten we op de iCulture-redactie een nieuwe functie. Met een nieuwe knop in chatgesprekken kun je nu in één keer terug naar beneden scrollen. Handig als je bijvoorbeeld ver terug aan het scrollen bent in een gesprek.

Snel terugscrollen in chats in WhatsApp

Nieuwe knop in een WhatsApp-chat zodat je snel terug kunt scrollen.De nieuwe knop verschijnt rechtsonder in een chatgesprek, boven het microfoontje. De knop is alleen zichtbaar als je een flink stuk naar boven gescrold bent, dus om het zelf uit te proberen zul je een langer WhatsApp-gesprek op moeten zoeken. Zodra je op de nieuwe knop tikt, word je direct teruggebracht naar het meest recente bericht in de specifieke chat.

De nieuwe terugscrolknop is alleen beschikbaar in de iPhone-versie en verschijnt bijvoorbeeld niet in de desktopversie van WhatsApp. Ook in WhatsApp Web is de nieuwe knop nog niet beschikbaar. Voor deze nieuwe functie heb je in ieder geval de meest recente versie van WhatsApp nodig met versienummer 2.16.3. WhatsApp-concurrent Telegram heeft al langer een zelfde knop in chatgesprekken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2016, 23:14
Categorie Apps
Onderwerp whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.