iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 18 mei 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 18 mei 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoIs je iPhone traag? Dan hebben we niet alleen tien tips voor je, maar wellicht ook goed nieuws voor in de toekomst. Maar je vindt vandaag uiteraard veel meer op iCulture, zoals een onderzoek naar het Nederlands gebruik van slimme huishoudelijke apparaten, een plan van Apple om Touch ID in het iPhone-scherm te verwerken en een app die je vertelt of je je partner moet dumpen of niet. Verder lees je alles over de aankondigingen van Google I/O, dus er is weer meer dan genoeg leesvoer in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Quip (gratis, macOS, 10.12+) - De interface van Quip is helemaal vernieuwd en heeft ook andere nieuwe functies gekregen.
  • Real Racing 3 (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 8.0+) - Keer terug naar Le Mans in Real Racing 3. Ook vijf nieuwe wagens.
  • Britney Spears: American Dream (gratis, iPhone/iPad, iOS 7.0+) - Britney Spears heeft haar eigen game! Neem de nieuwste hits op en beklim de top charts in Britney Spears: American Dream.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2016, 23:02
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.