WhatsApp dient update in voor mogelijke crashproblemen in v2.11.6

WhatsApp Messenger crasht bij iOS 4- en 5-gebruikers. Een update is bij Apple ingediend.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

whatsapp-ios7WhatsApp Messenger kreeg maandagavond nog een bugfix-update om traagheid te verhelpen, maar sindsdien klagen verschillende gebruikers dat de app bij het openen meteen crasht. Bij gebruikers met iOS 5 of hoger crasht de app bij het openen van de app of chatberichten, zo blijkt onder meer uit een groeiend aantal negatieve recensies in de App Store. Ook in de reacties onder ons vorige artikel melden gebruikers soortgelijke problemen. WhatsApp bevestigt de bug via Twitter en laat weten dat een update die het probleem moet verhelpen al bij Apple is ingediend.

Uit de verschillende meldingen wordt duidelijk dat vooral iOS 5-gebruikers problemen ondervinden. iCulture-lezer Rav3n reageert bijvoorbeeld:

Mn iphone 5 werkt maar whatsapp op 3Gs 5.1.1 crasht.

Maar volgens WhatsApp veroorzaakt de laatste update ook bij iOS 4-gebruikers problemen, zo blijkt uit onderstaande tweet van WhatsApp die eerder vanavond werd verstuurd. Hierin bevestigt het bedrijf ook dat er een update is ingediend die het probleem moet verhelpen.

Het is niet duidelijk wanneer de update zal verschijnen, maar naar verwachting zal dat binnen nu en ongeveer een week zijn.

Downloaden: WhatsApp Messenger (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:50
Categorie Achtergrond
Onderwerp whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.