WhatsApp voor iPhone 6 nieuwsbericht

WhatsApp aangepast voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus

WhatsApp voor iOS is aangepast voor de grotere schermen van iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Een schakelaar voor de blauwe vinkjes zit nog niet in deze update.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

WhatsApp voor iPhone 6 nieuwsberichtWhatsApp voor iOS is vanavond bijgewerkt voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Het is nog niet mogelijk om de blauwe vinkjes van WhatsApp uit te schakelen, dus je bent voorlopig aangewezen op een workaround. Wel is het weer mogelijk om reservekopieën te maken.


Bijna 9 miljoen Nederlanders maken inmiddels gebruik van WhatsApp, zo bleek afgelopen oktober uit een onderzoek. Daarmee is het veruit de meestgebruikte berichtenapp. Inmiddels wordt WhatsApp gebruikt voor heel wat meer dan berichtjes met je meest intieme vrienden uitwisselen; je kunt er ook Spaans mee leren en communiceren met het ziekenhuis, de buurt of de krant. WhatsApp bestaat deze maand 5 jaar, al voelt het voor veel gebruikers alsof de app al bestaat zolang ze een internetaansluiting hebben.

In een toekomstige update kunnen we een belfunctie verwachten, met de mogelijkheid om gesprekken op te nemen. Maar daarvoor zullen we moeten wachten tot 2015.

Update: een iCulture-lezer meldt ons dat het niet langer mogelijk is om via WhatsApp foto’s te versturen die vanuit iTunes op de iPhone zijn gezet.

Voor fans die met smart op een update van de iCulture-app zitten te wachten; die zit er helaas voorlopig nog niet aan te komen. Er is momenteel geen budget om onze app aan te passen naar een nieuw, modern design en we willen deze gelegenheid ook te baat nemen om onze app geschikt te maken voor de iPad als universele app. We hopen begin volgend jaar hiermee te kunnen starten, maar kunnen niets beloven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2014, 15:41
Categorie Apps
Onderwerp whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.