Telefoon, Siri, Kaarten en muziek te zien in nieuwe Apple Watch-video’s

Een reeks nieuwe Guided Tour video's van Apple laat zien hoe je op de Apple Watch belt, muziek luistert, Siri gebruikt en kaarten opent.

guided tours apple watchApple heeft de pagina met ‘Guided Tours’ voor de Apple Watch bijgewerkt. We hebben hierdoor vier nieuwe video’s die laten zien hoe de Apple Watch precies werkt. Dit geeft een kijkje naar de telefoonfuncties, Siri, de Kaarten-app en muziek op de Apple Watch. We schreven al eerder over de Apple Watch-instructievideo’s.


In de eerdere video’s werd het horloge eerst geïntroduceerd, waarna latere delen de berichtenfunctie, wijzerplaten en Digital Touch lieten zien. De nieuwe video’s laten één voor één een aantal andere functies voor de Apple Watch zien. Zo toont één video hoe je telefoongesprekken aanneemt en start op de Apple Watch, krijg je te zien hoe je precies Siri gebruikt, hoe je een route plant op de kaart en wat de makkelijkste manieren zijn om naar muziek te luisteren. De video’s zijn te vinden op de website van Apple.

De Guided Tour-reeks van de Apple Watch is bijna klaar. Op een later moment zullen er nog drie video’s verschijnen, waarin Apple Pay, de Activity-app en sportfunctie van de Apple Watch worden gedemonstreerd.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.