WeeRoll: animaties voor je Berichtencentrum (jailbreak)

WeeRoll is een jailbreaktweak waarmee je 13 verschillende openingsanimaties voor het Berichtencentrum van iOS 5 kunt instellen. De tweak is binnenkort verkrijgbaar via de Modmyi repository.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

WeeRolliPhone-gebruikers hebben gemiddeld weinig te zeggen over het uiterlijk van iOS: je kunt een eigen achtergrond instellen, maar daar houdt het eigenlijk op. Het nieuwe Berichtencentrum (Notification Center) in iOS 5 is daar geen uitzondering op. De jailbreaktweak WeeRoll laat je het Berichtencentrum iets meer naar eigen smaak aanpassen door een openingsanimatie in te stellen.

WeeRoll bevat 13 verschillende animaties, die het effect veranderen wanneer je het Berichtencentrum opent. Hierbij is het niet het Berichtencentrum dat in vreemde bochten wordt gedraaid, maar het scherm waar hij overheen wordt getrokken. Er kwamen eerder ook al tweaks uit die hetzelfde bieden, zoals Flowtation, maar WeeRoll lijkt één van de meest uitgebreide varianten te zijn.

De ontwikkelaar belooft dat WeeRoll binnenkort via de Modmyi repository beschikbaar zal zijn voor $0,99. Gezien daar al een gratis probeerversie van de tweak te vinden is, vermoeden wij dat het niet heel lang meer zal duren totdat WeeRoll te koop is.

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 17:30
Categorie Jailbreak
Onderwerpen berichtencentrum, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.