Apple Watch herstarten

Apple brengt watchOS 3.1.3 voor de Apple Watch uit

Apple heeft watchOS 3.1.3 vrijgegeven. Deze nieuwe update is beschikbaar voor alle Apple Watch-modellen en bevat de nodige bugfixes. Deze update vervangt de eerder teruggetrokken versie watchOS 3.1.1.

Apple Watch herstarten
Behalve iOS 10.2.1 en tvOS 10.1.1, heeft Apple ook voor de Apple Watch een nieuwe versie uitgebracht. Het gaat om watchOS 3.1.3, de opvolger van watchOS 3.1.1 die in december verscheen. Iedereen met een Apple Watch, zowel Series 1 als Series 2 en de originele Apple Watch, kunnen deze versie nu downloaden via de Watch-app op de iPhone.

watchOS 3.1.3 voor de Apple Watch

Voor de Apple Watch is de situatie deze keer wat vreemd. Tegelijk met iOS 10.2 verscheen watchOS 3.1.1, maar de update bleek vooral bij de Apple Watch Series 2 voor problemen te zorgen. Apple Watches liepen vast en werden daardoor onbruikbaar, waardoor een vervangend toestel opvragen bij de Apple Store nog de enige mogelijkheid bleek. Apple trok even later watchOS 3.1.1 terug en heeft nu blijkbaar besloten om deze versie niet opnieuw uit te brengen. In plaats daarvan is watchOS 3.1.3 beschikbaar gekomen. Dat betekent dat watchOS 3.1.2 overgeslagen is. watchOS 3.1.3 bevat enkele bugfixes, vermoedelijk dezelfde als watchOS 3.1.1 al had.

watchOS 3.1.3 downloaden

watchOS 3.1.3 kun je nu downloaden voor elke Apple Watch. Dit doe je door op de gekoppelde iPhone te gaan naar de Watch-app en vervolgens te kiezen voor Mijn Watch > Algemeen > Software-update. Om de Apple Watch te updaten, moet je deze aan de lader bevestigen. Bovendien moet de iPhone binnen het bereik blijven en moet de Apple Watch minimaal 50% stroom hebben. Neem er dan ook de tijd voor en zorg dat de Apple Watch aan de oplader verbonden blijft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 januari 2017 om 19:23
Onderwerp
Categorie
iDevices
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.