Het Bedieningspaneel op de Apple Watch.

watchOS 3.1.1 voor Apple Watch nu beschikbaar: oplossingen voor diverse problemen

Apple heeft voor Apple Watch-eigenaren een nieuwe update uitgebracht. Het gaat om watchOS 3.1.1, de opvolger van watchOS 3.1. De nieuwe versie lost een zevental problemen op, zoals het niet kunnen reageren op meldingen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het Bedieningspaneel op de Apple Watch.
Heb je een Apple Watch om je pols hangen, dan is het weer tijd voor een verse nieuwe update. Apple heeft vanavond naast iOS 10.2 ook watchOS 3.1.1 vrijgegeven. In tegenstelling tot iOS 10.2, bevat watchOS 3.1.1 geen nieuwe functies of verbeteringen, want deze versie lost alleen problemen op.

watchOS 3.1.1 voor de Apple Watch

watchOS 3.1.1 release notes.In watchOS 3.1.1 wordt, zoals het versienummer al doet vermoeden, de focus gelegd op bugfixes. Bovendien werkt deze nieuwe versie samen met de nieuwe emoji’s, zodat je deze kunt sturen en ontvangen. Verder hoef je geen spannende vernieuwingen te verwachten: watchOS 3.1.1 kent geen nieuwe functies. Zoals in de release notes hiernaast te zien is, worden er zo’n zeven problemen aangepakt met deze nieuwe versie. Zo was er een probleem met Activiteit-ringen bij een Activiteit-wijzerplaat, werden namen van contactpersonen soms niet weergegeven in de Berichten-app en kon je in sommige gevallen niet goed reageren in binnengekomen meldingen. De zeven problemen die in de release notes benoemd zijn, zijn met ingang van watchOS 3.1.1 dus opgelost.

watchOS 3.1.1 downloaden en installeren

Je downloadt watchOS 3.1.1 vanuit de Watch-app op je iPhone. Volg onderstaande stappen om de update te downloaden:

  1. Open de Watch-app op je iPhone waar de Apple Watch aan gekoppeld is.
  2. Kies voor Algemeen > Software-update.
  3. Er wordt nu gezocht naar de nieuwste versie.
  4. Tik op download en installeer. Om de update af te ronden, moet de Apple Watch aan de stroom gekoppeld zijn en een opgeladen batterij van minimaal 50% hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2016, 16:33
Categorie iOS
Onderwerp watchos 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.