Apple TV 4

Apple brengt tvOS 10.1.1 met bugfixes voor de Apple TV uit

Apple heeft voor de Apple TV een nieuwe versie uitgebracht. Het gaat om tvOS 10.1.1, de nieuwste release voor de vierde generatie Apple TV. Deze versie lost diverse bugs en problemen op.

Apple TV 4
Apple heeft voor de vierde generatie Apple TV een nieuwe versie van tvOS uitgebracht. Het gaat om tvOS 10.1.1, een nieuwe versie met de nodige bugfixes. tvOS 10.1.1 is de afgelopen tijd al uitvoerig getest en moet voor een verbeterde Apple TV-ervaring zorgen. Deze nieuwe versie is beschikbaar voor de vierde generatie Apple TV.

tvOS 10.1.1 voor de Apple TV

Samen met iOS 10.2 bracht Apple in december ook tvOS 10.1 uit met voor Amerikanen onder andere de nieuwe TV-app. In Europa is deze app niet beschikbaar, waardoor er voor ons weinig nieuws zat in deze nieuwe versie van tvOS. De bugfix-update tvOS 10.1.1 lost waarschijnlijk enkele problemen met deze nieuwe TV-app op, maar focust vermoedelijk ook op andere problemen. De exacte bugfixes zijn echter niet bekend.

De exacte bugfixes in deze nieuwe versie van tvOS 10.1.1 zijn dus nog niet bekend, omdat Apple voor de Apple TV geen exacte releasenotes zijn. Mocht je echter bij eerdere versies van tvOS tegen bugs en problemen aanlopen, dan is het verstandig om deze nieuwe versie te downloaden.

tvOS 10.1.1 downloaden

tvOS 10.1.1 download je rechtstreeks vanaf de vierde generatie Apple TV via Instellingen > Systeem > Software-update. Tijdens het updaten zal de Apple TV een aantal keren opnieuw opstarten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 januari 2017, 19:10
Categorie iDevices
Onderwerp tvOS 10

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.