iCulture winactie: Bose SoundTouch 10

Doe mee en win de Bose SoundTouch 10 #winactie #10jaariCulture

We geven de Bose SoundTouch 10 weg in onze #10jaariCulture winactie! Maak jij kans op deze draadloze speaker die je muziek in hoge kwaliteit door de kamer laat schallen?

iCulture winactie: Bose SoundTouch 10

Het is maandag en dat betekent dat er weer iets nieuws te winnen valt in de #10jaariCulture winactie. Liefhebbers van muziek moeten vandaag op het puntje van hun stoel zitten, want we hebben een mooie prijs voor je klaarliggen: de Bose SoundTouch 10, beschikbaar gesteld door Bose zelf.

Bose SoundTouch 10

Bose SoundTouch 10

De Bose SoundTouch 10 is een speaker waarmee je muziek streamt via Bluetooth of Wi-Fi. Download eerst de bijbehorende SoundTouch-app op je iPhone en stream daarna de nummers in hoge kwaliteit naar de speaker. Je luistert naar je eigen muziekcollectie, internetradio of streamingdiensten zoals Spotify. Bijkomend pluspunt: de speaker streamt Spotify niet van je apparaat, maar rechtstreeks van internet. Andere apparaten kun je eventueel aansluiten via de ingebouwde AUX-poort.

De Bose SoundTouch 10 heeft een winkelwaarde winkelwaarde van maar liefst €219!

Bose SoundTouch 10

Let op dat je eventuele adblockers uitschakelt. De widget werkt anders niet. Werkt de link nog steeds niet? Probeer het dan op de desktop of via onze iCulture-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 januari 2017, 19:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen #10jaariCulture, winactie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.