watchOS 10 Update

Reacties voor: watchOS 10.4 staat voor je klaar: lost ongewenste aanrakingen op

Apple heeft watchOS 10.4 uitgebracht, een nieuwe update voor de Apple Watch. Hierin vinden we een aantal kleine verbeteringen en wijzigingen, maar ook een paar fijne bugfixes.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Waarom zou Apple Pay op de watch willen gebruiken met assistive touch ?, en dan nu al helemaal niet meer natuurlijk als je een code moet invoeren.

    Reageer op Dennis

    • Apple Pay met Assistive Touch was ideaal. In de winter me Watch niet uit hoeven te “graven” uit al je lagen kleding en handschoenen. Gewoon een keer “pinch”, twee keer “knijp” en betalen maar.

      Nu bevestigen met Assistive Touch niet meer werkt en je een code moet invoeren is dat betaalgemak om zeep geholpen.

      Reageer op HAGA41

  2. Ja hoor. Het is weer zo ver. Update op m’n Apple Watch Ultra 2 blijft vangen op 3/4 van ‘Voorbereiden’. Om 19.30 de update gestart en ik ben nu 7(!) uur verder. Ik weet dat over ‘t algemeen WatchOS updates wat langer duren maar dit is wel weer next level.

    https://tinypic.host/image/D2ejyd

    Reageer op Frank

  3. Hier precies hetzelfde Ultra 2.

    Reageer op Bart

  4. Na de upgrade worden vele wijzerplaten op de iphone niet volledig meer getoond. Delen ontbreken. Op de watch zelf lijkt alles ok

    Reageer op Velter

  5. Hij blijft bij mij hangen in de voorbereiding nu een dag later! Wat moet ik doen? Het is op mijn iphone en niet op mijn apple watch ultra 2…

    Reageer op Ruud

  6. Hij blijft bij mij hangen in de voorbereiding nu een dag later! Wat moet ik doen? Het is op mijn iphone en niet op mijn apple watch ultra 2…

    Het is al opgelost. Bedankt voor de vele reacties 🙂

    Reageer op Ruud

    • Hi,

      Wat is de oplossing. Bij mij is het nog steeds niet gelukt. Ik heb de iwatch al een keer herstart. Dank alvast voor een reactie.

      Reageer op RienWab

      • Hij blijft bij mij hangen in de voorbereiding nu een dag later! Wat moet ik doen? Het is op mijn iphone en niet op mijn apple watch ultra 2…

        Het is al opgelost. Bedankt voor de vele reacties 🙂

        Hij deed het ineens nadat ik mijn iphone meerdere keren herstart heb.

        Reageer op Ruud

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.