watchOS 10 Update

Reacties voor: watchOS 10.2 nu beschikbaar: deze gemiste functie is weer terug

watchOS 10.2 is verschenen voor de Apple Watch. Daarin zijn twee nieuwe functies en andere verbeteringen toegevoegd. Eén verbetering springt eruit en heeft te maken met het wisselen tussen wijzerplaten.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Wisselen van wijzerplaat doe ik echt nooit, ik heb al jaren de zelfde California.
    Dat is de enige normale echte klok die er is op de watch, de rest kan je geen klokje noemen vind ik.

    Vind dat er wel eens iets nieuws mag komen wat echt op een klokje lijkt, en niet alleen maar dingen voor smart functies en weet ik allemaal.

  2. Het downloaden op telefoon en Apple TV ging het van een lijedakje maar bij het downloaden naar de Watch schiet niet op blijft hangen op 2 uur !

  3. Na update naar watchOS 10.2 kan ik nog steeds niet de wijzerplaten wisselen door te swipen?

  4. Wat ik persoonlijk veel belangrijker vond is dat de blijvende verbinding tussen de Watch en de iPhone is hersteld na deze update. Niet meer om het uur steeds je pincode op de Watch opnieuw invoeren, als je de Watch wilde gebruiken.

    • Origineel geplaatst door hans

      Wat ik persoonlijk veel belangrijker vond is dat de blijvende verbinding tussen de Watch en de iPhone is hersteld na deze update. Niet meer om het uur steeds je pincode op de Watch opnieuw invoeren, als je de Watch wilde gebruiken.

      Heb ik nooit last van gehad en ook nog nergens gelezen dat iemand daar ooit last van heeft gehad. Goed dat het voor jou is opgelost 🙂

  5. Vreemd, nieuwe functies staan meestal standaard – ongevraagd – aan, maar nu moet je om de bestaande (maar verprutste) functionaliteit te herstellen een nieuwe schakelaar aanzetten?!
    Heb je dan ook de complicatie(s) weer terug die ongevraagd verdwenen was/waren? Twee watches en na de zoveelste breuk in backwards compatibiliteit laat ik het voorlopig maar bij ééntje updaten. Bij een vorige update hadden ze ook al bij een fraaie ingetogen wijzerplaat de complicaties ineens verrommeld, van even ingetogen naar kakelbont, spuuglelijk en ultra-infantiel 🤮
    Gaat steeds meer irriteren, dat gebrek aan backwards compatibiliteit bij bijna elke update. Heb je eindelijk de (instellingen zoals) wijzerplaten naar je zin, kun je ineens op zoek naar instellingen om nieuwe flauwekulletjes waar je helemaal niet op zit te wachten en die standaard weer zijn aangezet uit te kunnen zetten of oude functionaliteit die ongevraagd is verwijderd weer terug te krijgen 😡

    Watch-update duurt trouwens inderdaad vaak absurd lang, zoals anderen al meldden.

  6. Krijg steeds de melding dat ik niet verbonden ben met internet, eerst een kwartier ofzo downloaden en dan verbreken.
    Watch gereset en voor de rest alles volgens het boekje, voorlopig ff doei.

  7. Meerdere mensen last van een spontaan trillende Watch na deze update? Hij geeft nu vaak een ‘tril melding’ terwijl er helemaal geen melding is, heb dit een flink aantal keer per uur, uit en aanzetten is helaas de oplossing niet.

  8. Ik ben vooral blij dat je geen extra bevestiging meer hoeft te doen om een workout te stoppen! Zo vaak dat ik 15-30 minuten later pas zag dat de workout nog niet gestopt was daardoor…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.