WappZapp.TV laat je favoriete videokanalen volgen

WappZapp.TV op iPhone en iPad laat kanalen en lijsten volgen van video's die je leuk vindt. Je kan YouTube en Uitzending Gemist doorzoeken.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

WappZapp.TV iPad iPhone headerWappZapp.TV, de app die een selectie maakt van bekijkwaardige internetvideo’s en Nederlandse televisie, gaat op de persoonlijke tour. In de applicatie abonneer je je nu op je favoriete kanalen, zoals bijvoorbeeld geselecteerde muziekvideo’s van YouTube, alle oraties van studentenprogramma The Graduate Center of de Telefilms van de publieke omroep. Het zoeken en volgen van programma’s is ook makkelijker gemaakt.

Daartoe kan je de zoekbalk in het hoofdmenu gebruiken. Bovendien is het mogelijk om te zoeken binnen uitzending gemist en YouTube, door daar simpelweg op te zoeken in de balk. Op de detailpagina van een video vind je óf de aankondiging van dat kanaal, of een lijst met gerelateerde video’s. In beide gevallen kan je – kanaal of lijst – op volg drukken om aanverwante resultaten op je profielpagina terug te zien.

WappZapp.TV video kijken WappZapp.TV kanaal volgen

Omdat het personaliseren van WappZapp een vlucht heeft genomen in de laatste update dankzij de toevoeging van favoriete kanalen en lijsten, is een account hebben belangrijker geworden. Je kan er niet omheen bij het openen van de app, maar het is nu ook mogelijk in te loggen met je mailadres in plaats van Facebook.

Downloaden: WappZapp.TV (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2016, 12:51
Categorie Apps
Onderwerpen wappzapp, youtube

YouTube

YouTube is het grootste online videoplatform met miljoenen video's waar iedereen zelf zijn eigen filmpjes kan uploaden. Lees hieronder de beste tips om alles uit YouTube te halen op je iPhone, iPad en Apple TV.

YouTube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.