WWDC 2019

Apple kondigt WWDC 2019 officieel aan: keynote op 3 juni

Vanaf 3 tot en met 7 juni 2019 kunnen ontwikkelaars in San Jose terecht om op WWDC 2019 workshops bij te wonen en naar de traditionele keynote op maandag te luisteren. Apple heeft dit nu officieel bevestigd met een uitnodiging aan ontwikkelaars om zich in te schrijven voor de ticketverloting.

WWDC 2019 datum: 3 t/m 7 juni

Apple heeft de datum van WWDC 2019 nu officieel bevestigd, nadat er eerder al geruchten over gingen. Van maandag 3 juni tot en met vrijdag 7 juni kunnen ontwikkelaars terecht in San José voor het bijwonen van de traditionele keynote op maandag en de workshops op de resterende dagen.


WWDC voor ontwikkelaars
Ontwikkelaars hebben vanaf nu de mogelijkheid om zich aan te melden voor de tickets. Ze hebben daarvoor tot woensdag 20 maart 2019 de tijd. Hier vind je meer informatie.

WWDC 2019

WWDC voor scholieren
Ook kunnen getalenteerde scholieren zich weer aanmelden om kans te maken op een WWDC Scholarship-ticket. Zij hebben iets langer de tijd om informatie over hun app en eerdere werkzaamheden aan te leveren, namelijk tot zondag 24 maart. Hier vind je alle informatie en het inschrijfformulier.

WWDC 2019 logo

Apple’s jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie vindt ook dit keer weer plaats in het McEnery Convention Center in San José. Voor gewone gebruikers is maandag 3 juni het meest interessant, want dan vindt de jaarlijkse keynote plaats, waarin dit jaar alle informatie over iOS 13 en de andere OS-versies wordt onthuld. Het is dit jaar de 30e keer dat Apple een WWDC-evenement organiseert.

WWDC 2019 doodskop

Overigens heeft het nog geen zin om een vliegticket te boeken, want Apple zal net als vorig jaar een loterij organiseren om de $1.599 kostende tickets te verloten. Ontwikkelaars moeten daarvoor lid zijn van het Apple Developer Program en zich tijdig aanmelden.

WWDC 2019 buitenaards wezen

Apple heeft voor het evenement vier verschillende afbeeldingen gemaakt van een robot, een doodskop, een buitenaards wezen en een beer (of aap), met de begeleidende tekst ‘Write code. Blow minds’. De afbeeldingen zijn in een soort neonstijl, tegen een donkere achtergrond. Zou dat een hint kunnen zijn voor een donkere modus? Op de iCulture-redactie gaan we uiteraard aan de slag om zoveel mogelijk hints uit deze uitnodiging te halen! Heb je zelf interessante hints gezien, laat het dan vooral weten!

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 14 maart: Dit artikel is opnieuw gepubliceerd vanwege de officiële bevestiging van Apple.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2019, 18:03
Categorieën Apple, Geruchten
Onderwerpen wwdc, wwdc 2019
12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.