Wachtlijst voor iPhone Developer Program een halfjaar?

Volgens Silicon Alley Insider is de wachtlijst voor het iPhone Developer Program zo'n zes maanden. Maar TUAW denkt dat het programma vanaf 11 juli wel eens compleet opengezet kan worden.

App StoreSilicon Alley Insider schreef gisteren dat de wachtlijst om toegelaten worden tot het iPhone Developer Program wel eens zes maanden zou kunnen zijn. Maar volgens TUAW is dat een kwestie van doemdenken: het toelatingsproces loopt juist erg efficiënt en de betaperiode zou binnenkort wel eens afgelopen kunnen zijn, waardoor het programma voor iedereen openstaat en er geen wachtlijsten meer zijn.

De website verwacht dat dit wel eens op 11 juli zou kunnen gebeuren. Uit cijfers die Apple tijdens de keynote naar buiten heeft gebracht hebben 250.000 mensen de SDK gedownload, hebben 25.000 ontwikkelaars zich aangemeld voor het iPhone Development Program en zijn er 4.000 ontwikkelaars toegelaten. Sinds 26 juni kunnen ontwikkelaars hun applicaties inleveren bij Apple en ze hebben tot maandag 7 juli de tijd als ze bij de officiële lancering van de App Store erbij willen zijn.

Via: Silicon Alley Insider en TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2008, 12:37
Categorie Apps
Onderwerpen app store, developers, ontwikkelaars, programmeren, toelating

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.