Voor de echte die-hards: jas met iPod-contols

Met deze jas met ingebouwde iPod-controls kun je je iPod besturen zonder hem zelfs uit je zak te hoeven halen. Hij is waterdicht, dus je kunt hem zelfs gebruiken wanneer het regent.

Wanneer je optimaal gebruik wilt maken van je iPod, is deze jas een echte must-have. Aan de buitenkant van de mouw is een touchpad gebouwd met knopjes om je iPod te besturen. Het volume iets harder of zachter zetten, of even snel naar het vorig of volgend nummer, kan nu allemaal zonder je iPod uit je zak te hoeven halen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken om het weer, het touchpad is namelijk waterdicht. Er is zowel een jas voor mannen als voor vrouwen, beide in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Deze jas is niet het eerste high tech-kledingstuk dat door Indarra.dtx aangeboden wordt. Er zijn ook dingen te koop als T-shirts waarbij bepaalde gedeelten door de zon van kleur veranderen of jassen die zon omzetten in energie voor je mobiele telefoon of iPod. Over de iPhone wordt niks vermeld, dus of je hem daar ook voor kunt gebruiken is niet duidelijk.

De jassen met het touchpad zijn voor mannen €188,00 en voor vrouwen €185,00. Ga direct naar Indarradtx.com.

Tipgever: Gregor

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 oktober 2008, 9:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.