Video van Apple’s iPod-evenement beschikbaar

Heb jij Apple's iPod-evenement van 1 september 2010 gemist? Bekijk dan een videostream van het evenement op de website van Apple.

Apple video feedTijdens Apple’s iPod-evenement van gisteren kondigde Steve Jobs iOS 4.1, nieuwe iPods, iTunes 10 en de tweede generatie Apple TV aan. Heb jij de presentatie van Apple gemist? Bekijk dan een videostream van het evenement op de website van Apple. Daarnaast is het mogelijk om deze video te downloaden in iTunes Store.

De kwaliteit van de stream op de website van Apple is aardig, alleen is het niet mogelijk om in een webbrowser door te spoelen. Daarnaast heb je Quicktime nodig om de stream te bekijken. Wanneer je de video in de iTunes Store afspeelt kun je wel doorspoelen, alleen moet je daarvoor een bestand met een grootte van 726 MB op de harde schijf van een computer zetten. De video van het muziekevenement is overigens ook te bekijken op je iPhone.

Geen tijd om een video af te spelen? Op iPhoneclub kun je diverse artikelen lezen over specifieke aankondigingen, die gisteren zijn gedaan tijdens het evenement. Of lees het overzichtsartikel over Apple’s iPod-evenement met alle aankondigingen op een rij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2010, 11:24
Categorie Apple
Onderwerpen apple, ios 3, ipod, itunes, video

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.