iTunes 10 beschikbaar – veilig voor jailbreakers en unlockers

Vannacht heeft Apple iTunes 10 beschikbaar gemaakt. Ook jailbreakers en unlockers kunnen veilig updaten naar deze laatste versie van iTunes.

itunes logoVannacht heeft Apple iTunes 10 beschikbaar gemaakt voor het grote publiek. Musclenerd, de onofficiële woordvoerder van het iPhone Dev Team, heeft laten weten dat de laatste versie 10 van iTunes veilig is voor gebruik door jailbreakers en unlockers met een iPhone, iPod Touch of iPad. Onder andere het gebruik van de DFU-modus, synchroniseren en het selecteren van een IPSW zijn door MuscleNerd getest en veilig bevonden. MuscleNerd waarschuwt (potentiële) jailbreakers en unlockers er wel voor om volgende week niet te updaten naar firmwareversie 4.1 wanneer deze beschikbaar wordt gemaakt.

Als je momenteel iOS 4.0.1 of lager op je toestel hebt staan kun je deze firmwareversie het beste behouden. Als je al iOS 4.0.2 op je toestel geïnstalleerd hebt staan raden we je aan de unieke handtekening (SHSH-gegevens) daarvoor op te slaan, zodat je in de toekomst naar deze firmwareversie kunt blijven herstellen. Naar verwachting zal iOS 4.0.2 op de iPhone 3G, iPhone 3GS en iPhone 4 (in tegenstelling tot iOS 4.1) te unlocken zijn wanneer beide firmwareversies eenmaal te jailbreaken zijn.

Voor meer informatie over de nieuwe functies van iTunes 10 kun je terecht in dit artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2010, 10:24
Categorieën Diensten, iOS, Jailbreak, Mac & macOS
Onderwerpen itunes, jailbreak, unlock

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? In het najaar van 2019 stopt iTunes, maar wat zijn de opvolgers?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.