iTunes 10 beschikbaar – veilig voor jailbreakers en unlockers

Vannacht heeft Apple iTunes 10 beschikbaar gemaakt. Ook jailbreakers en unlockers kunnen veilig updaten naar deze laatste versie van iTunes.

itunes logoVannacht heeft Apple iTunes 10 beschikbaar gemaakt voor het grote publiek. Musclenerd, de onofficiële woordvoerder van het iPhone Dev Team, heeft laten weten dat de laatste versie 10 van iTunes veilig is voor gebruik door jailbreakers en unlockers met een iPhone, iPod Touch of iPad. Onder andere het gebruik van de DFU-modus, synchroniseren en het selecteren van een IPSW zijn door MuscleNerd getest en veilig bevonden. MuscleNerd waarschuwt (potentiële) jailbreakers en unlockers er wel voor om volgende week niet te updaten naar firmwareversie 4.1 wanneer deze beschikbaar wordt gemaakt.


Als je momenteel iOS 4.0.1 of lager op je toestel hebt staan kun je deze firmwareversie het beste behouden. Als je al iOS 4.0.2 op je toestel geïnstalleerd hebt staan raden we je aan de unieke handtekening (SHSH-gegevens) daarvoor op te slaan, zodat je in de toekomst naar deze firmwareversie kunt blijven herstellen. Naar verwachting zal iOS 4.0.2 op de iPhone 3G, iPhone 3GS en iPhone 4 (in tegenstelling tot iOS 4.1) te unlocken zijn wanneer beide firmwareversies eenmaal te jailbreaken zijn.

Voor meer informatie over de nieuwe functies van iTunes 10 kun je terecht in dit artikel.

Reacties: 41 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.