V-Moda Vibe Duo Gun Metal Rouge

De iPhone-oordopjes van V-Moda zijn nu ook in rood in Nederland verkrijgbaar. De V-Moda VIBE Duo is een headset met goed sluitende siliconen oordopjes en een extra smalle plug die voor de iPhone is aangepast. Je kunt er ook mee bellen via de ingebouwde microfoon.

V-Moda Vibe DuoDe VIBE DUO-oordopjes van V-Moda zijn populair onder iPhone-gebruikers, want ze zien er mooi uit, hebben een speciale dunne plug voor de oortelefoonaansluiting en er zit een microfoon met telefoonknop in het snoer verwerkt. Meestal zie je alleen de zilverkleurige en de zwarte V-Moda VIBE Duo’s, maar vanaf nu kun je de rode uitvoering (Gun Metal Rouge) ook in Nederland kopen.

Het gaat hier om dezelfde uitvoering als de Chrome en Nero-variant, maar met een antraciet-rode kleurstelling. Helaas houdt de Nederlandse distributeur vast aan een bepaalde prijs, waardoor de prijsbewuste koper ze door de lage dollarkoers goedkoper in de VS kan halen (voor ongeveer $106 inclusief verzendkosten, maar exclusief invoerkosten). De VIBE Duo is een headset met siliconen oordopjes die je oor goed afsluiten. Met de knop aan het snoer kun je wisselen tussen bellen en muziek luisteren.

Te koop via: iPhoneclub Shop

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juni 2008, 16:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, duo, headset

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.