In ontwikkeling: ThinkFree Office op de iPhone

ThinkFree Office is bezig een dienst te ontwikkelen waarmee je ook toegang tot je Office-documenten krijgt vanaf je iPhone. De dienst ThinkFree Office for iPhone heeft de nickname 'guu' gekregen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ThinkFree OfficeThinkFree is een online kantoorpakket waarbij je niets hoeft te installeren, 1 GB opslagruimte gratis krijgt en ook nog de gegevens online en offline kunt synchroniseren. Klinkt als een ideale oplossing voor de iPhone, waar je ook Office-bestanden zou willen bewerken, maar niet de mogelijkheid hebt om ze op te slaan. ThinkFree Online for iPhone is een experimentele webdienst, waarmee je toegang tot ThinkFree krijgt.

Een demo van ThinkFree Office op de iPhone is online te bekijken en werkt alleen wanneer je de webpagina vanaf een iPhone of iPod touch benadert. De makers noemen de applicatie ‘guu’ en zeggen dat het een mashup is waarbij gebruik werd gemaakt van OpenAPI’s van de Conversion Server en ThinkFree Online. Het is de bedoeling om die API’s ook aan het publiek en aan ontwikkelaars beschikbaar te stellen. Voor andere mobiele apparaten is ThinkFree Mobile al beschikbaar.

Meer info: ThinkFree Blog

Hieronder twee demovideo’s van wat we kunnen verwachten:

Met dank aan Jean-Pierre voor de tip

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2008, 9:35
Categorie iOS
Onderwerpen excel, kantoor, microsoft word, office, presentatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.