Reacties voor: ‘Toekomstige Apple Watch krijgt meer gezondheidssensoren’

De toekomstige Apple Watch krijgt meer gezondheidssensoren. Apple kan bewust het aantal gezondheidsfuncties beperkt hebben gehouden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Was te verwachten van die extra functies en mogelijke goedkeuringen ivm volksgezondheid.

  2. Dat dacht ik dus wel. Voor mij dus geen horloge nummer 1 maar die volgt 😉

  3. Apple heeft lef met het uitbrengen van een horloge in een markt die zich de laatste jaren heeft ontwikkeld van mid range pricing naar low end pricing en daarnaast is de markt voor exclusieve en hoger geprijsde horloges ook gegroeid. Dit gaat m.i. niet zo maar de walk over worden die wij van de iPhone en iPad hebben gezien. Ik mis nog wel wat killer functies op dit horloge om in de rij te gaan staan. Ik vind het wel stoer van Apple dat zij dit product uitbrengen. Het gaat ook zeker goed komen, ik verwacht echter dat er wel 2 of 3 product iteraties en meerdere modellen nodig zullen zijn voordat het verkoopsucces massaal zal zijn.

  4. Als de ie ook maar autonoom kan werken met een buffer sync functie dan wil ik er misschien over nadenken.

    Ik kan me in ieder geval nog niet identificeren met de groep mensen die in de rij zullen staan voor dit product. Iets wat ik wel bij de iPhone had.

  5. Bij Apple is de tweede generatie tot nu altijd al top geweest

  6. @ewoud: Volgens mij is er dus geen sprake van een huidsensor, maar slechts sprake ervan dat de Watch signaleert zodra hij afgedaan wordt.
    Bij het opnieuw omdoen, moet daarom ook de code opnieuw worden ingevoerd.

  7. Slaap functies gaat lastig worden als ie iedere nacht aan de oplader moet. Het top model zou zelf een mooie oplader hebben voor op het nachtkastje. Dus die functionaliteit zie ik voorlopig niet komen.

    Verder vind ik ‘m overigens veel te groot om s’nachts om te laten.

  8. Ja hoor! Dat was natuurlijk te verwachten. Maar goed, ik zal ze dan waarschijnlijk allemaal kopen. So be it! Ze hebben al flink aan mij verdiend 😉

  9. Ik denk dat horloges in essentie communicatieapparaten worden waar gebruikers vooral sociale media op zullen gebruiken voor het contact met de meest intieme familie en vrienden.

    Je ontwikkelt er dus een ontzettend emotionele band mee.

    Dat geldt voor zowel Android als Apple apparaten.

    Daarom is het volgens mij ook slim van Appje om heel veel aandacht aan stijl en personalisering te besteden. Ik denk dat Androidfabrikanten dat ook gaan doen.

    Qua features betekent dit dat een camera misschien een nog interessantere uitbreiding voor horloges wordt is dan gps of gezondheidsfuncties.

  10. Origineel geplaatst door Gert
    Ik denk dat horloges in essentie communicatieapparaten worden waar gebruikers vooral sociale media op zullen gebruiken….

    Op dat kleine scherm ? Waarom denk je dat?

  11. Ik wil ermee zwemmen. Dan mag hij mijn slagen tellen en de tijd per baan bijhouden. Daarna grafieken. En ook evt. Voor buiten zwemmen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.