iculture-vandaag
iCulture Vandaag
SwiftKey-keyboard-ios-8 toetsenborden

iCulture Vandaag: dit was donderdag 11 september 2014

Knip je eigen iPhone 6 en iPhone 6 uit, wat vinden de media van de Apple Watch en meer in de iCulture Vandaag.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Viber5-videocallsAnderhalve dag na de iPhone-conferentie zijn we nog lang niet uitgeschreven over de verlekkerende aankondigingen die Apple op ons uitstortte. We verzamelden Apple Watch-impressies van personen die hem van dichtbij hebben gezien, maar vragen ook wat jij van Apple’s smartwatch vindt. En: waarom is het eigenlijk altijd 10:09 uur op de Apple Watch? Je hoeft het niet bij lezen te laten, maar kan direct onze iPhone 6 en iPhone 6 Plus-dummy’s printen om te zien hoe groot ze zijn.

Nieuws

Apps

  • De racegame ziet er geweldig uit en laat je zowel de coureur als de strateeg zijn. Is Race Team Manager de nieuwe Real Racing 3?
  • Een uitgebreid dashboard voor je studie, met opdrachten, rooster en meer. Schoolhub Students is een indrukwekkende app.
  • Netflix is nu te downloaden in België!
  • Chatapp Viber werd groot omdat je gratis met elkaar kon bellen. Nu is het tijd voor de volgende stap: videobellen.
  • Google Sync is de naam van de techniek die Google Apps beter moet laten samenwerken.
  • populairste apps van week 36 in 2014.

Rubrieken

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Cinamatic video bewerken

  • (video) De todo-app waar je al je taken in gooit en die op de dag zelf voor jou bepaalt waarmee je aan de slag moet (en rekening houdt met je deadlines en omvang van de todo’s), is voorzien van een grote update naar verse 2.0. De app is nu gratis te downloaden, heeft een verfijnde interface en is geoptimaliseerd voor de iPad. Ook houdt hij rekening met de afspraken in je agenda. Wij vinden het nog steeds een leuke app.
  • Deze app waarmee je schade aan je auto kan melden aan schadeherstellers om offertes te ontvangen, werd visueel vernieuwd en is zo mogelijk nog simpeler in opzet geworden.
  • Een betere kleurendetectie en meer nauwkeurigheid in de analyse moeten je in deze app beter voorlichten over rare moedervlekken op je huid.
  • (afgebeeld) laat je nu ook vlotte video’s automatisch monteren in 16:9 formaat. Je kan de video’s met de nieuwe beeldverhouding meteen doorzetten naar YouTube en Vimeo. Ook kan je deelnemen aan wedstrijden.

https://www.youtube.com/watch?v=u032yxfESXM

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 september 2014, 9:32
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.