todoist-apple-watch-3

Todoist laat app voor Apple Watch zien

Todoist heeft een Apple Watch-app gemaakt, waarvan ze nu de eerste screenshots laten zien. Todoist voor Apple Watch krijgt een beperkt aantal functies.

todoist-apple-watch-3De Apple Watch zou een boost voor je productiviteit kunnen betekenen. In plaats van steeds je iPhone tevoorschijn halen om op het scherm te kijken, kun je ook even snel op je pols kijken. Handig voor herinneringen, taken en notificaties van allerlei apps. Todoist ziet er wel wat in en heeft alvast een reeks screenshots van de komende Apple Watch-app vrijgegeven.

todoist-apple-watch-2

Op de screenshots zien we hoe je taken en projecten beheert op de Apple Watch. In plaats van een volledige app met alle functies heeft Todoist gekozen voor de meest essentiële informatie. Vanwege het kleine scherm krijg je alleen korte lijstjes te zien, met koppen om bijvoorbeeld aan te geven dat je een taak klaar hebt of wilt doorschuiven naar een later moment.

todoist-apple-watch-1

In een oogopslag zie je de komende taken die binnenkort moeten worden afgerond. Je kunt ook door categorieën bladeren en reageren op commentaar. Wat nog ontbreekt is een filterfunctie voor taken, die nog zal worden toegevoegd voordat de app officieel uitkomt.

De Apple Watch-app is al bijna klaar. Net als veel andere Apple Watch-apps zal Todoist op de iPhone draaien met een extensie voor iOS 8. De Apple Watch-app is een aanvulling daarop en geen zelfstandige app. Apple heeft enkele bekende ontwikkelaars gevraagd om half februari alvast Apple Watch-apps klaar te hebben. In Nederland liet NU.nl alvast wat schermen zien van de toekomstige Apple Watch-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 februari 2015, 19:40
Categorie Apps
Onderwerpen apple watch, todo

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.