ThermoSmart met iPhone-app.

Maak het lekker warm in huis met de Apple Watch-app van ThermoSmart

ThermoSmart is nu ook te bedienen vanaf je pols. De app van de Nederlandse thermostaat heeft een update gekregen, waardoor je nu ook je Apple Watch kunt gebruiken.

ThermoSmart met iPhone-app.Heb je de Nederlandse Wi-Fi-thermostaat Thermosmart in huis hangen én ben je de gelukkige eigenaar van een Apple Watch, dan kun je vanaf nu je thermostaat vanaf je pols bedienen. De ThermoSmart-app (link) is geüpdatet, waarbij er een Apple Watch-app aan toegevoegd is.

Temperatuur zien en programma aanpassen met ThermoSmart

Met de iPhone-app van ThermoSmart kon je al een hoop zaken van je thermostaat regelen, zoals de temperatuur bekijken en aanpassen, het huidige programma zien en de pauzefunctie activeren. Deze drie handelingen zijn nu ook mogelijk vanaf je pols dankzij de Apple Watch-app van ThermoSmart.

Thermosmart-app voor Apple Watch laat je de temperatuur aflezen. ThermoSmart-app voor de Apple Watch laat je de temperatuur aanpassen.

De Apple Watch-app is aangepast voor watchOS 2, waardoor de app sneller werkt. Ook is er een speciale complicatie voor op de wijzerplaat, waardoor je kan zien wat de huidige temperatuur is en welk programma er momenteel actief is. Het is daardoor niet per se nodig om de app te openen.

ThermoSmart-app voor Apple Watch laat je huidige programma bekijken. Complicatie met de Apple Watch-app van ThermoSmart.

ThermoSmart is niet de eerste Apple Watch-app waarmee je een thermostaat kunt bedienen. Zo is er QuickControl (link) voor de Nest-thermostaat, een onafhankelijke app die ook een widget in het Berichtencentrum heeft. Heb je een ecobee3-thermostaat, dan kun je ook terecht bij de ecobee3-app (link). Ook deze heeft een Apple Watch-app met een eigen complicatie voor op de wijzerplaat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2016, 10:46
Categorie Apps
Onderwerpen apple watch, thermostaat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.