Victories-appicoon.

Victories: vecht tegen de vervelendste klusjes in deze takenlijst-app

Victories is een nieuwe to-do app, maar is eigenlijk een game. Vervelende klusjes en taken worden gevechten genoemd, waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk overwinningen te behalen.

Victories-appicoon.Als je moeite hebt met dingen gedaan krijgen, dan kan Victories een uitkomst zijn. Deze app giet de standaard to-do app in een spelvorm, waardoor je meer gemotiveerd moet worden om je taken daadwerkelijk te volbrengen. De app moet hierdoor een extra stok achter de deur zijn, zodat het weer leuk wordt om vervelende klusjes op te knappen.

Kies een personage en maak hem sterker in Victories

Zodra je Victories opgestart hebt, dien je je naam in te vullen en een personage te selecteren. Als je de app eenmaal ingesteld hebt, begint je grote avontuur. Taken worden in de app Battles genoemd. Deze battles kun je winnen, maar je kunt je ook overgeven. Je wint een battle door deze desbetreffende taak te volbrengen en blijkt een klusje niet meer nodig, dan kun je je overgeven.

Een overzicht van je taken in het gevechten-scherm van Victories. Een gewonnen gevecht in Victories.

Via swipe-bewegingen kun je battles winnen. Swipe naar rechts en het gevecht is gewonnen. Door naar links te swipen, geef je je over. Zodra je een actie uitgevoerd hebt, word je op Middeleeuws-achtige manier aangemoedigd. Maar het volbrengen van taken doe je niet alleen voor jezelf. Doordat je de gevechten tegen de klusjes wint, stijgt je personage in niveau. Dit kun je vervolgens delen met je vrienden, zodat je op kunt scheppen over de ‘gevechten’ die je gewonnen hebt.

Je profiel in Victories. Al je overwinningen in Victories.

Behalve opscheppen tegenover je vrienden, zijn er verder geen mogelijkheden om iets met de rang van je personage te doen. Wel houdt de app allerlei statistieken bij, wat ervoor moet zorgen dat je gemotiveerd blijft om je best te doen. Maar het is nog maar de vraag of deze app ervoor kan zorgen dat je die vervelende klusjes nou eindelijk tot uitvoering brengt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2016, 11:24
Categorie Apps
Onderwerpen productiviteit, takenlijst, todo
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.