Tayasui Color kleurplaten-app

Tayasui Color gratis te downloaden via Apple Store-app

De kleurplaten-app Tayasui Color is helemaal gratis te downloaden via de nieuwe Apple Store-app. Met Tayasui Color kun je kleurplaten inkleuren met digitale waterverf.

Apple wil graag dat je de Apple Store-app installeert en daarom stoppen ze er regelmatig een cadeautje in. Laatst was het nog de foto-app Brushstroke (link) en nu is het de kleurplaten-app Tayasui Color (link) en daarmee bespaar je €1,99. Met Tayasui Color ga je ontspannen de gedetailleerde kleurplaten inkleuren op je iPhone of iPad.

Tayasui Color zit bomvol kleurplaten

Helemaal als je een iPad Pro hebt kom je aan je trekken, want deze app werkt samen met de Apple Pencil. Daarmee kun je heel exact binnen de lijntjes kleuren, dankzij de nauwkeurige punt. De ingekleurde platen kun je delen met vrienden of afdrukken zodat je ze kunt inlijsten.

We hebben het meteen even uitgeprobeerd en dit is wat je kunt verwachten:

Tayasui Color kleurplaten-app

Er zitten 12 originele illustraties in de app, die je met digitale waterverf kunt inkleuren. Deze betaalde app is nu tijdelijk gratis te downloaden via de Apple Store-app, maar alleen als je de juiste stappen neemt.

Tayasui Color gratis downloaden via Apple Store-app

Tayasui Color is te installeren op elke iPhone of iPad met minimaal iOS 8. Je kunt €1,99 besparen als je voor 15 november het volgende doet:

  1. Open de Apple Store-app en tik op het tabblad Ontdekken.
  2. Scrol naar onderen tot je bij de groene aanbieding ‘Speciaal voor jou’ komt (zie afbeelding). Tik op Download nu gratis.

Tayasui Color kleurplaten-app

  1. In het volgende scherm vind je informatie over Tayasui Color. Tik op de blauwe balk Download nu gratis.
  2. Je wordt nu doorgestuurd naar de App Store. Voer hier eventueel je Apple ID-wachtwoord in.
  3. De promotiecode voor Tayasui Color is al ingevuld. Tik op Wissel in.
  4. Tayasui Color wordt nu gratis gedownload op je iPhone of iPad.

Woon je in de buurt van de grens, dan loont het de moeite om te checken of de dichtstbijzijnde Apple Store wel in Nederland of België ligt. Zo niet, dan moet je dit even aanpassen. Mocht het downloaden van de app niet lukken, dan vind je in onderstaande tip nog meer informatie:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 november 2016, 13:00
Categorie Apps
Onderwerpen apple store, fotobewerking, schilderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.