Steve Jobs Theater in september 2017.

Steve Jobs Theater is op tijd af voor iPhone-event [video]

Het Steve Jobs Theater, waar volgende week het iPhone-event gehouden wordt, lijkt zo goed als af te zijn. In de video is te zien dat alle bouwmaterialen weg zijn en dat de begroeiing er mooi uit ziet.

Steve Jobs Theater in september 2017.
Het werd nog even spannend: is het Steve Jobs Theater op tijd af voor het aankomende iPhone-event of moeten de bezoekers door een berg zand het pand binnentreden? De nieuwste beelden van het Steve Jobs Theater op het Apple Park van gisteren geven goede hoop, want het Steve Jobs Theater lijkt gereed te zijn voor het iPhone-event van 12 september.

iPhone-event in Steve Jobs Theater

Toen een aantal weken geleden het gerucht verscheen dat Apple het iPhone-event gepland had voor 12 september, werd er nog een slag om de arm gehouden. De datum zou nog afhangen van de vorderingen van de bouw van het Steve Jobs Theater. Het nieuwe theater op het Apple Park wordt namelijk nu pas voor het eerst gebruikt en eind augustus zag vooral het gebied rondom het theater er nog niet echt af uit. Dat lijkt nu een week later wel het geval te zijn, zo laten de nieuwste drone-beelden van het Steve Jobs Theater zien.

Binnenin het hoofdkantoor op het Apple Park wordt er nog met graafmachines gewerkt, maar rondom het Steve Jobs Theater is alles zo goed als af. Er liggen geen bouwmaterialen meer rondom het gebouw en ook de begroeiing rondom het pand ziet er aantrekkelijker uit. Zoals te zien is zitten er zelfs al mensen op bankjes bij het Steve Jobs Theater, terwijl er ook al mensen binnen bezig zijn. Hoe het theater er van binnen momenteel precies uit ziet, is echter nog onduidelijk.

https://www.iculture.nl/nieuws/iphone-8-event/

Het podium zelf in het Steve Jobs Theater bevindt zich niet recht onder de hoofdingang, maar loopt als een soort bunker onder de grond. Bezoekers moeten volgende week via twee trappen ondergronds om alle aankondigingen te aanschouwen. In totaal past er zo’n duizend man publiek in het Steve Jobs Theater, een stuk minder dan bij andere locaties waar Apple in het verleden aankondigingen deed. Apple zal tijdens de presentatie ongetwijfeld kort aandacht besteden aan deze gloednieuwe locatie. Apple zal het Steve Jobs Theater ook voor toekomstige evenementen gaan gebruiken.

Bekijk ook

Binnenkijken in het Steve Jobs Theater

Foto's van het Steve Jobs Theater geven een indruk van de ruimte binnenin. Het theater met 1.000 zitplekken is kleiner dan de gebruikelijke keynote-zalen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iPhone X

De iPhone X (iPhone 10) was Apple's toptoestel voor 2017, met onder andere Face ID gezichtsherkenning, een OLED-scherm en een vrijwel randloos scherm. Is dit toestel nog steeds een goede keuze? Je leest het hier. De iPhone X is in 2018 opgevolgd door de iPhone XS.

iPhone X
11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.