StayOpened houdt App Store open na het installeren van een app (jailbreak)

StayOpened is een nieuwe jailbreak-tweak waarmee je zorgt dat je in de App Store blijft, op momenten dat je een app installeert.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

stayopened iphoneTelkens wanneer je een iPhone-applicatie downloadt via de App Store word je teruggestuurd naar het startscherm. Dat is niet altijd logisch: misschien wil je meer apps downloaden en of nog even rondkijken. Zeker bij grote apps is het onzinnig om naar een traag bewegend voortgangsbalkje te kijken. De nieuwe tweak StayOpened biedt een oplossing: deze zorgt ervoor dat je bij het installeren van een app gewoon in de App Store blijft.


Ondertussen zal de applicatie op de achtergrond ongemerkt geïnstalleerd worden. In plaats van een koopknop zie je een alternatief koopknopje waarvan je de tekst zelf kunt instellen (bijvoorbeeld ‘Buy This?’). Je kunt de tekst op de knop ook uitschakelen, zodat het een blanco knop wordt. En natuurlijk kun je de complete tweak ook tijdelijk uitschakelen, op momenten dat je toch liever naar je springboard teruggaat.

StayOpened is gratis te installeren vanuit Cydia, via de ModMyI-repo.

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 38 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.