Starbucks geeft 2 uur gratis Wi-Fi bij een beker koffie

Starbucks is met z'n hotspots overgestapt van T-Mobile naar AT&T. Voor klanten levert dat een voordeeltje op: alle betalende klanten kunnen straks 2 uur gratis internetten via Wi-Fi.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Starbucks en AT&T, 2 uur gratis wifiGoed nieuws voor mensen die regelmatig in de VS moeten zijn! Er is eindelijk een reden om weer naar de Starbucks te gaan. De prijzige koffiedrankjes die volgens kenners nauwelijks nog iets met echte koffie te maken hebben, zijn binnenkort hun geld wél weer waard. Starbucks gaat namelijk 2 uur gratis Wi-Fi aanbieden aan alle betalende klanten. Tot nu toe kon je bij Starbucks alleen tegen betaling internetten op de hotspots van T-Mobile. Nu Starbucks is overgestapt naar hotspots van AT&T blijkt de prijs een stuk omlaag te kunnen.

Misschien heeft de samenwerking tussen AT&T en Apple een rol gespeeld bij de beslissing. Als je de Starbucks inloopt om koffie te drinken, muziek te kopen en wat te internetten krijgt met alledrie de bedrijven te maken. Hoe makkelijker de toegang, hoe sneller mensen het zullen gebruiken. Toch zit er ook een nadeel aan: de lekkere leunstoelen blijven nu nog langer bezet. Deze keer niet door zakenmensen met laptops, maar door vakantiegangers en studenten met een iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:40
Categorie Achtergrond
Onderwerpen apple, starbucks, t-mobile, wi-fi

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.