Stacked

De Stacked-case maakt draadloos opladen op je iPhone 6(s) mogelijk

Met de Stacked kun je een iPhone 6(s) en iPhone 6(s) Plus draadloos opladen. De magnetische laders kun je via een stekker opladen en vervolgens op je iPhone klikken via een case.

Stacked

Als je niet kunt wachten op een iPhone waarbij Apple draadloos opladen inbouwt, kun je altijd nog zelf aan de slag. Met Stacked bijvoorbeeld, een nieuwe case die het mogelijk maakt om de iPhone zonder snoertje op te laden.

Volgens de makers van Stacked is de oplader net zo krachtig als een normale Lightningkabel, al moet hij de accu wel op een hoger tempo vullen. De Stacked is een magnetische lader, wat betekent dat je de iPhone er dus op kunt klikken.

Stacked bestaat uit drie onderdelen

De Stacked bestaat uit drie verschillende onderdelen. Allereerst heb je de iPhone case die je om een iPhone 6(s) en iPhone 6(s) Plus kunt doen. Daarnaast is er een stekker voor in het stopcontact waar je de Stack Packs mee kunt opladen.

Stacked-Accu

Tot slot zijn er de Stack Packs zelf; rechthoekige accu’s die met een magneet aan de iPhone-case vast te klikken zijn. Deze Power Packs hebben een capaciteit van 2750mAh. Op de stekker kun je maximaal vier batterijen tegelijk opladen. Opgeladen accu’s kun je gewoon met je meenemen, zodat je een lege iPhone snel bij kunt vullen zonder met snoertjes te klungelen.

Draadloos opladen heeft een flink prijskaartje

De Stacked is vanaf nu verkrijgbaar in de webshop van de accessoiremaker. Daar kun je een case, stekker en één accu bestellen voor $129,- (€118,-) in de kleuren zwart, goud en zilver.

Vervolgens kun je losse Power Packs bijbestellen voor $58,- (€53,-) per stuk. Bij de bestelling naar Nederland wordt ook nog 20 dollar aan internationale verzendkosten gerekend.

Er gaan al langer geruchten over een iPhone die draadloos opladen ingebouwd heeft. Zo stelden anonieme bronnen eerder deze week dat Apple verschillende testversies van de iPhone 7 zou uitproberen, waarvan er een uitgerust is met draadloos opladen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2015, 9:09
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, draadloos opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.