Spotify-Party

Spotify Party onthuld: professioneel gemixte, interactieve muzieklijsten

Spotify Party maakt het gemakkelijk om direct een leuke afspeellijst aan te zetten op een feestje. Met de Mood Slider bepaal je vervolgens de stemming van de muziek in een handomdraai.

Spotify-Party

Spotify (link) start vandaag met de uitrol van een nieuwe functie die ervoor moet zorgen dat je direct de juiste feestmuziek bij de hand hebt. Spotify Party biedt professioneel gemixte lijsten aan, waarbij jij met een schuifknop de stemming kunt bepalen.

Spotify Party: het feest kan beginnen

Het kan zijn dat Spotify Party nog niet op jouw iDevice is opgedoken, want de nieuwe functie wordt geleidelijk uitgerold. De afspeellijsten worden samengesteld door experts en bevatten originele mixen en bekender werk. Zo heeft Diplo al 120 tracks gemaakt voor Spotify Party, die in de feestelijke afspeellijst verwerkt worden.

Schuiven met de Mood Slider
Spotify Party moet het gemakkelijker maken om met een druk op de knop een leuke muzieklijst op te zetten tijdens een feestje. Omdat de lijst continu door blijft gaan, vallen er geen ongemakkelijke stiltes tussen de nummers door. Daarnaast worden de beats in nummers op elkaar afgestemd, zodat opeenvolgende tracks goed bij elkaar passen.

Om ervoor te zorgen dat de muziek bij verschillende soorten feesten past is de Mood Slider in het leven geroepen. Deze schuifbalk kun je van links naar rechts bewegen om de muziek sneller of langzamer te maken. Na het slepen van deze stemmingsmeter worden alle toekomstige nummers in de afspeellijst automatisch afgestemd om de geselecteerde stemming.

Spotify Party volgt Spotify Running op als tweede slimme afspeellijst. Spotify Running stemt automatisch de muziek af op jouw looptempo, zodat je gemakkelijker op de maat van de muziek kunt blijven rennen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2015, 13:40
Categorie Apps
Onderwerp spotify

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.