spotify equalizer

Spotify-app krijgt equalizer en ontdekfunctie

Spotify voor iOS heeft een equalizerfunctie gekregen om de klank van muziek te verbeteren en met de nieuwe Discover-functie vind je nog sneller nieuwe muziek.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

spotify equalizerSpotify heeft een update voor de iPhone-app uitgebracht, waarin de equalizer terug is. Veel gebruikers zouden hebben gevraagd om die functie, geeft Spotify-topman Sten Garmark toe. Het was een van de meest gevraagde functies voor de iPhone-app. Tot begin 2013 had de Spotify-app een enigszins verstopte 10-bands equalizerfunctie, die je met een vingerbeweging kon activeren. Het verbeterde de klank van specifieke muzieknummers. Nu is de equalizer officieel toegevoegd en biedt 22 audio-instellingen zoals Electronisch, Hip Hop, Akoestisch en Klassiek. Ook kun je je eigen equalizer-instellingen definiëren in de app. Je vindt de nieuwe functie via Instellingen > Afspelen. In de Spotify-app is ook een nieuwe Discover/Ontdekken-functie toegevoegd.


De Discover/Ontdekken-fucntie geeft je op de iPhone de mogelijkheid om nieuwe artiesten en muzieksoorten te ontdekken. Je vindt de functie bij het onderdeel Bladeren. Luisterde je bijvoorbeeld naar Daft Punk, dan kan een andere gebruiker je aanraden om eens naar ‘Outrun’ van Kavinsky te luisteren (zie afbeelding). Op de iPad is er ook iets verbeterd: de artiestenpagina is vernieuwd. Je vindt bij een artiest nu ook de nieuwste releases en merchandise.

spotify equalizer ios app spotify ontdekken iphone app

De afgelopen weken heeft Spotify nog meer verbeteringen in de mobiele apps doorgevoerd. Zo kwam er de mogelijkheid om afspeellijsten te sorteren en te filteren. Ook offline zoeken, delen naar WhatsApp en het sorteren van nummers in de wachtlijst kwamen er onlangs bij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juli 2014, 11:29
Categorie Apps
Onderwerpen muziek, spotify
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.