Sonos-app voor iOS krijgt binnenkort compleet nieuwe interface

De Sonos-app krijgt binnenkort een compleet vernieuwd ontwerp in een app-update. Dit maakte Sonos vandaag bekend.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Sonos app teaserDe Sonos Controller-app voor iOS krijgt binnenkort een compleet vernieuwd ontwerp in een update. Dit heeft Sonos bekendgemaakt. Daarmee wordt een einde gemaakt aan het inmiddels verouderde ontwerp van de applicatie. De update wordt vandaag al voor Android beschikbaar gesteld en Sonos belooft “later deze lente” de iOS-versie ook uit te brengen. Een exacte verschijningsdatum werd daarbij niet genoemd. De desktopclient van Sonos krijgt in april ook een uitgebreide update.


Sonos iOS 7 designDe app-interface is volgens Sonos simpeler in gebruik, waardoor je sneller de gewilde muziek kunt beluisteren. Zoals vanouds zal de app muziekdiensten zoals Rdio, Pandora, TuneIn en iTunes blijven ondersteunen.

Een nieuwe zoekfunctie moet het in de app mogelijk maken om door al je geabonneerde muziekdiensten tegelijk te zoeken. Zo zoek je op basis van Spotify, Rdio en je eigen iTunes Bibliotheek naar bepaalde nummers. Het wordt volgens Sonos ook makkelijker in de app om muziekdiensten te ontdekken.

De iOS-versie is op het moment nog niet beschikbaar, maar een betaversie is wel al verstrekt aan een kleine groep testers. Deze geven een idee van hoe de iOS-versie er uit zal komen te zien. De afwerking van de app doet vermoeden dat het ontwerp van de iOS-app nagenoeg vast is afgewerkt. Er moeten dan nog voornamelijk bugs worden weggewerkt.

De Sonos Controller-app kreeg in oktober vorig jaar voor het laatst een update, waarin ondersteuning voor de Play:1 werd toegevoegd. Daarnaast werd toen de functionaliteit van bepaalde Sonos-knoppen veranderd.

Downloaden: Sonos Controller (gratis, iPhone, iOS 4.0+)

Sonos iOS 7 app twee iPhones

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:01
Onderwerp sonos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.