Ray-Ban slimme bril van Meta

Reacties voor: Meta’s slimme Ray-Ban-zonnebrillen werken nu met Apple Music

De Ray-Ban-zonnebrillen met camera en speaker van Meta, ondersteunen nu native Apple Music. Daardoor kan je met stembediening naar je favoriete muziek luisteren
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Ik ben actief op zoek geweest naar deze bril. Naast het feit dat hij in Nederland niet te krijgen is, stopt deze ook simpelweg met werken als je hem uit het buitenland hier heen haalt. Na 2 weken vindt de app het mooi geweest en krijg je de melding dat deze niet in Nederland ondersteund wordt. Dit heeft te maken met privacy wetgeving heb ik mij laten vertellen door een medewerker van RayBan in België.

    Reageer op Gabi

    • Misschien kan je doormiddel van een vpn verbinding alsnog de bril werkend houden hier in Nederland.😊

      Reageer op Vdl

    • Ik heb een Ray-Ban Meta. Ik heb deze uit Duitsland. Het truukje om het te laten werken is een nieuw iCloud abonnement af te sluiten en daarbij aan te geven dat je in Duitsland woont. Ook na het activeren van je eigen Nederlandse account blijft de app op je iPhone en update het zich ook vanzelf.

      Reageer op Ruben

    • Ik heb deze bril (v1) in Italië gekocht en werkt al een jaar perfect.

      Reageer op Robbin

  2. Gelukkig maar. Geen fijn idee om rond te kopen met het idee dat jan en alleman zomaar ongemerkt kan filmen of foto’s maakt.

    Reageer op Lance

  3. Waarom zou je in godsnaam een Ray-Ban kopen? Alleen voor de camera? Na navraag bij Luxottica is deze op het moment inderdaad niet leverbaar in Nederland en is er geen zicht op wanneer wel.

    Koop een betere zonnebril waar je echt het iets aan hebt…. Serengeti, Mauijim, Tom Ford dan heb je ook betere glazen dan Ray-Ban.

    Reageer op Epoxjuh

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.