Siri en Sinterklaas.

Zie ginds komt de stoomboot met Siri

Ook Siri kijkt uit naar de komst van Sinterklaas dit weekend. Je kunt de assistent vragen wanneer SInterklaas komt en waar Sinterklaas woont. Probeer het maar eens!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Siri-iPad-ProSinds Siri dit voorjaar Nederlands praat, kan je hem (of haar) allerlei vragen stellen. Van praktische zaken zoals het zetten van een wekker tot het maken van een routebeschrijving, Siri weet op heel veel zaken een pakkend antwoord te geven. De assistent is ook fan van Nederlandse tradities, want Sinterklaas is bij Siri maar al te bekend.

Je kunt Siri verschillende vragen stellen over Sinterklaas waar je een gevat antwoord op terug krijgt. Vraag wanneer Sinterklaas komt en Siri stelt voor om Zie ginds komt de stoomboot te gaan zingen. Ook vraagt Siri zich hardop af of je dit jaar wel helemaal braaf geweest bent. Het maakt niet uit of je de Nederlandse of Vlaamse Siri gebruikt.

Siri en Sinterklaas.

Ook al kent Siri Sinterklaas maar al te goed, zijn trouwe bondgenoot Zwarte Piet is bij Siri totaal onbekend. Wellicht durft Siri zich niet te mengen in de hevige Zwarte Pieten-discussie. Overigens is ook de Kerstman niet Siri’s beste vriend, want ook die komt niet voor in de antwoorden.

Bedankt @Gielk voor de tip!

En nog meer inzendingen van onze lezers!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2015, 12:43
Categorie iDevices
Onderwerpen sinterklaas, Siri

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.